Acun Ilıcalı Dünya Rekoru Kırdı

Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, 25 Mayıs saat 23.30'da açtığı canlı yayınla dünya genelinde Instagram canlı yayın rekorunu kırdı. Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmacılarının da katıldığı Instagram canlı yayınında 3 milyon izleyici sayısına ulaşıldı.

26.05.2020-12:30 - (Son Güncelleme: 26.05.2020-12:23) Acun Ilıcalı Dünya Rekoru Kırdı

Medya patronu Acun Ilıcalı, geçen günlerde Survivor Gönüllüler takımıyla Instagram üzerinden canlı yayında bulunmuştu.

Yoğun ilgi gösterilen yayın, anlık 1 milyon izleyiciye ulaşmış ve Türkiye'de en çok izlenen Instagram canlı yayını olarak yer almıştı.

Daha sonra Ilıcalı, yapımcı ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor programında yeni bir rekor denemesinde bulunacaklarını açıklamıştı. Ilıcalı, dün tüm Survivor ekibiyle dün yeniden bir canlı yayın gerçekleştirdi.

Acunn.com'un aktardığına göre Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde yapılan canlı yayın, Instagram'da anlık 3 milyon kişi tarafından izlendi ve dünya rekoru kırılmış oldu.

Önceki rekor, ünlü rapçi Tekashi69'a aitti. 24 yaşındaki ünlü rapçinin hapis cezasından bahsettiği canlı yayın, anlık olarak 2 milyon kullanıcı tarafından izlenmişti.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ADİL KARAİSMAİLOÜLU: SERVİS SAĞLAYICILARIMIZI KUTLUYORUM

Bu canlı yayın sonrasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'da bir paylaşımda bulundu. Karaismailoğlu, sosyal medya platformu Twitter hesabında Ilıcalı ve yarışmacıların rekor kırdığı anın görüntüsünü, "3 milyon kişiyi 2 dakika içerisinde tek bir yayına bağlama başarısı gösteren servis sağlayıcılarımızı kutluyorum. Haberleşme altyapımızın gücünü gösterme fırsatı sunan Acun Ilıcalı'ya teşekkür ediyorum" notuyla paylaştı.

"HEDEFİMİZ 4 MİLYON OLSAYDI, 4 MİLYON DA OLACAKTI"

Konuya ilişkin olarak Demirören Haber Ajansı'na konuşan Ilıcalı, rekoru kırabileceğini önceden tahmin ettiğini söyledi. Ilıcalı, şu sözlere yer verdi:

"Rekoru kırmayı bekliyordum. Çünkü, rekoru şu saatte deneyeceğiz diye bir hikaye atmıştım. Zaten 12 milyondan fazla takipçim var. Sonuç itibariyle 12 milyon insana ulaşabiliyorum yayın yapacağız diye. Bunların tabii ki hepsi görmüyordur. Kısa sürede 2 milyonu geçeceğimizi tahmin ediyordum. Ama 3 milyonu çok kısa sürede geçtik. Yani demek ki belki hedefimiz 4 milyon olsaydı, 4 milyon da olacaktı. 3 milyonu geçince artık hepimiz mutlu olduk."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal