Acun Ilıcalı Açıkladı! Hakan Hatipoğlu Survivor'a Geri Dönüyor mu?

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2018' yarışmasında, geride bıraktığımız günlerde kaza geçiren Hakan Hatipoğlu için karar verildi.

23.02.2018-08:15 - (Son Güncelleme: 23.02.2018-08:08) Acun Ilıcalı Açıkladı! Hakan Hatipoğlu Survivor'a Geri Dönüyor mu?
TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2018' yarışmasında, geride bıraktığımız günlerde kaza geçiren Hakan Hatipoğlu için karar verildi. Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, "Gönüllüler takımına iki tane haberim var. Doktorumuz Metin Kuş, Hakan hakkındaki kararını açıkladı, Hakan dönecek. Bir hafta içerisnde takıma gelecek, ama yaklaşık bir ay oyunlarda mücadele edemeyecek" diyerek, herkesi şaşkına çevirdi.

Ilıcalı, sözlerini şu şekilde sürdürdü; "İki takıma da 2'şer tane yedek gelecekti. Gönüllülerin yedeklerinden birini daha erken getireceğiz. Onun dışında ayrılan Gamze'nin yerine de yeni yarışmacı geliyor. Hem Hakan'ın yerine hem Gamze'nin yerine yarışmacı gelecek. Onlar yola çıktı, iki gün içerisinde bırada olacaklar" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal