18'lik Aleyna Tilki Aşkını İtiraf Etti

Geçtiğimiz ay 18 yaşına basan Aleyna Tilki, önceki akşam müzisyen sevgilisi Emrah Karaduman'la beraber Kuruçeşme'de bir mekanda eğlendi. Aleyna, objektifleri görünce uzaklaşan Emrah'a artık kaçma dedi.

14.04.2018-13:22 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-13:10) 18'lik Aleyna Tilki Aşkını İtiraf Etti

Geçtiğimiz ay 18 yaşına basan Aleyna Tilki, önceki akşam müzisyen sevgilisi Emrah Karaduman'la beraber Kuruçeşme'de bir mekanda eğlendi.

''ARTIK KAÇMA GEL YANIMA''

Kuruçeşme'de eğlenen Aleyna Tilki mekan çıkışında objektiflere poz verirken, Emrah Karaduman ise uzaklaşmayı tercih etti. Genç şarkıcı duruma müdahele edip 'Artık kaçma gel buraya' diye seslendi. Emrah Karaduman, hemen sevgilisinin yanına giderek Tilki ile poz verdi. Çift etrafa gülücükler saçtı.

Yeni şarkısı için "Zor bir parça seçeceğine değinen şarkıcı ''Müthiş bir klip çekeceğim, Emrah'ı da oynatacağım ve onu kameralar karşısında mahvedeceğim, çok kötü şeyler yapacağım" dedi.

''ARTIK BENLE UĞRAŞMIYORLAR''

Bu arada boyunun da uzadığına değinmeden edemeyen genç şarkıcı konuşma tarzı ile ilgili yapılan eleştirilere "Artık benden yılmış olacaklar ki, laf atmıyorlar, uğramışyorlar" dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal