15 Ocak Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? Takım Kaptanları Kimler?

Tüm heyecanıyla süren Survivor yarışmasında ünlüler ve gönüllüler arası rekabet devam ediyor. 15 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor takım kaptanları kimler oldu?

16.01.2021-09:54 - (Son Güncelleme: 16.01.2021-09:54) 15 Ocak Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? Takım Kaptanları Kimler?

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor'da oynanan ödül oyununun kazananı kim oldu? Survivor ödül oyununu kim kazandı? Takım kaptanları kimler oldu?

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021 yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler yeni bir ödül oyununda karşı karşıya geldi. Zorlu geçen parkurda kimin kazandığı merak ediliyor. 

Labirent ile başlanan oyunda çok sayıda engeli aşan yarışmacıları finalde ise disk atışı bekliyordu. İki kapıdan geçirilecek disklerin masada kalması gerekmekteydi. İki başarılı atışı yapan yarışmacı takımına bir puan kazandırdı.Kıran kırana mücadele ile geçen ödül oyununun galibi Ünlülüler takımı oldu

SURVIVOR TAKIM KAPTANLARI KİMLER?

Survivor yeni bölümde ödül oyunu öncesinde takım kaptanları belirlendi. Yeni sezonda başlatılan uygulamayla seçilen kaptanlar, oyunlarda kimlerin oynayıp oynayamayacağının kararını verecek. Yapılan oylama sonucunda ise Gönüllüler takımı kaptanı Reşat olurken Ünlüler takımı kaptanı Barış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal