01.08.2022-12:30 (Son Güncelleme:14.08.2023-09:08)


1

Vildan Atasever ve Defne Samyeli

Vildan Atasever ve Defne Samyeli

Vildan Atasever ile Mehmet Erdem'in arasında Defne Samyeli krizi yaşandı! Söylenenlere göre 5 Kasım'da Yeni Gazino'da birlikte sahne alacak olan Mehmet Erdem ile Defne Samyeli'yi kıskanan Vildan Atasever, programı iptal ettirdi. Eşi Mehmet Erdem'in yerine Hüsnü Şenlendirici getirildi. Bu sözleşme iptali Mehmet Erdem'e 100 bin liraya mal oldu!



2

Demet Akalın-Resul Dindar

Demet Akalın-Resul Dindar

Sahnede kriz. Aynı mekanda konser verecek olan iki isim birbirine girdi. Sahne ilk Resul Dindar çıktı. Saat 22.00 sularında sahneye çıkacağı söylenen Demet Akalın, Resul Dindar’ın sahnesini uzatmasından rahatsız oldu. Akalın sahneye asistanını göndererek, Dindar’ın sahneden inmesini istedi. Olaylara kızan Dindar ise, “Size çok güzel bir şey söyleyeceğim, ne kadar yakıştığına siz karar verin. Demet Akalın Hanımefendi 22.30'da çıkmak istiyormuş, eğer çıkmazsa gidecekmiş. Benim sahnemi erken bitirmemi istiyormuş yoksa gidecekmiş. Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz müziğiyim. Sen beni tanımıyorsun, benim saatim on bir” dedi. Bunun üzerine ise sahneye Demet Akalın çıktı. Dindar ve Akalın arasında dinleyicilerin gözü önünde tartıştı.



3

Demet Akalın ve İrem Derici

Demet Akalın ve İrem Derici

Demet Akalın, İrem Derici'ye durduk yere saygısız demişti.



4

Gülben Ergen ve Yeşim Salkım

Gülben Ergen ve Yeşim Salkım

Yeşim Salkım uzun yıllardır konuşmadığı Gülben Ergen'in babasının cenazesine çelenk göndermesiyle ilgili olarak, "Ölüm zor bir durum. Onun da ailesinden birisi vefat etseydi, ben de yollardım diye düşünüyorum. Bizim aramızda yaşananlar çok ayrı bir konu ama ölüm başka bir şey. Teşekkür ederim gönderdiği için. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın herkesin de işi gücü yolunda gitsin hakikaten. Bundan sonra bu mesleğin içerisinde hiç kimseyle bir alışverişim bir kavgam bir dövüşüm bundan sonra olmayacaktır. İlahi adalet denen bir şey var. Güzel günler olsun iyi günler olsun. Allah çocuklarımıza uzun ömürler versin" diye konuştu.



5

Evrim Alaska

Evrim Alaska

Kızılcık Şerbeti'nin sevilen ismi Evrim Alasya, sette krize neden oldu. Ünlü oyuncunun set kuaförünü beğenmediği ve bu yüzden kendi ekibini sete getirmek istediği, set ekibinin ise böyle masrafı karşılamayacaklarını söylemesi üzerine, ünlü oyuncu ile set ekibi arasıjda gerginlik yaşandı. Yaşanan krizinin çekimlerede yansıdığı iddia edildi.



6

Ekranların sevilen ismi 59 yaşındaki Seda Sayan, 7. evliliğini müzisyen Çağlar Ökten ile Nisan ayında yapmıştı. Ancak iddialara göre ünlü çiftin mutluluğuna gölge düştü. Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in büyük bir kavga ettiği, Ökten’in evin camını kırdığı, güvenlik amacıyla barikat kurulduğu öne sürüldü.



7

Magazin manşetlerine yansıyan haberler sonrasında açıklama yapan Seda Sayan; “Biz hafta sonu Hatay’daydık, dönmemiz akşam dokuzu buldu. Valizleri yerleştirdiğimiz odaya girdim bir baktım evin camı patlamış... Hemen odaya Çağlar’ı çağırdım, ‘Nazara bak, koca balkon camı patlamış’ dedim. Evi temizleyen bir görevli vardı sabah geldiğinde ona sordum ‘Ben buradayken bir şey olmadı. Olsa toparlardım’ dedi. Konu orada kapandı. Çağlar ile arkadaşlarımıza davetliydik, olayı onlara da anlattık. Sonra bu sosyal medyaya düşen mesajlar bana da gelmeye başladı. Rahatsız oldum olayı araştırmaya karar verdim. Evdeki kadına dedim ki ‘Bana magazincilerden mesaj geldi. Böyle böyle’ diye açıkladım. Görevli kadın ‘Beni aşağıdan aradılar, camınız mı kırıldı, barikat kuralım. Neden Haber vermediniz’ dediler açıklamasını yaptı. Resepsiyonu aradım, ‘Komşularımızdan biz yokken bir şikayet geldi mi?’ diye sordum. ‘Yok gelmedi’ dediler. O gün çalışanları araştırdık, bizim evde çalışan kadını arayan kişiyi bulduk. O gün binaya asansör kurulmuş, büyük ihtimalle onlar kırdı ama bize söylemediler. Sonra Seda’nın evinin camı kırıldı oldu” açıklamasında bulundu.



8

Ebrar Karakurt'a çirkin saldırı

Ebrar Karakurt'a çirkin saldırı

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldızı Ebrar Karakurt, geçtiğimiz akşam Kadıköy’de alkollü bir adamın sözlü tacizine uğradı. Mekanda bir şahıs, Ebrar Karakurt’ "Fenerbahçe düşmanlarının Kadıköy'de yeri yok!" diye bağırdı. Sinirlerine hakim olamayan Karakurt, "Ne diyorsun lan sen!" diyerek adama saldırdı. Karakurt’un arkadaşları güçlükle ikiliyi ayırdı ve mekanı terk ettiler. Bu olay gündeme bomba gibi yansıdı.



9

Nihat Doğan- Murat Arkın

Nihat Doğan- Murat Arkın

Cüneyt Arkın’ın Atatürk’le ne alakası var diyen Nihat Doğan’a, Murat Arkın’dan cevap geldi. Arkın, "Atatürk ile Cüneyt Arkın’ın ne alakası var" diyen türkücü Nihat Doğan'ın sözlerine, Cüneyt Arkın'ın oğlundan yanıt geldi. Nihat Doğan’a Facebook'tan yanıt veren Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat, "Cüneyt Arkın Türkiye'nin her dağında her ovasında her bozkırında Mehmetçiğe moral ziyaretleri yaparken bir adada aylarca patates ödülü için mücadele vermiş olman senin suçun değil." dedi.



10

Alişan ve Nihat Doğan

Alişan ve Nihat Doğan

Nihat Doğan, "Öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim" diyen Alişan’a "Evlendikten 7 ay sonra çocuk oldu. Alişan'ı kınıyorum" dedi.



11

Hülya Avşar ve Yeşim Salkım

Hülya Avşar ve Yeşim Salkım

Daha önce "gerekirse simit yenecek" açıklaması yapan Hülya Avşar'a Yeşim Salkım "Simit var mıymış bari iftarda" diyerek tepki gösterdi.



12

İzzet Yıldızdan

İzzet Yıldızdan

İzzet Yıldızhan, 2011 yılında yargılandığı davada beraat ettiğini açıkladı. Yıldızhan, "Bana iftira attılar 2011 yılında yargılandım ama hiçbir suçtan ceza almadım, bu yargıyı istediğim gibi yönlendirebilir miyim? İftiraları asılsız çıktığı mahkemece onaylandı beraat ettim. Hiçbir suç işlemedim" dedi.



13

Şeyma Subaşı'nın su böreğine yazdığı 'Water Pie' yazısı büyük tepkiye neden oldu. Şeyma Subaşı'nın yaptığı bu gönderiyle dalga geçen Yeşim Salkım'a kızı Gizem Salkım da destek verdi. Gizem Salkım; Allah'ım sen bize sabır ver neyin kafasını yaşıyor bir de ingilizceye çevirmiş water pie diye. Pie da börek demek ya'' ifadesini kullandı. Bunun üzerine Yeşim Salkım da kızına cevap olarak; ''Anneciğim sen ağzında altın kaşıkla doğdun şunlar senin kesip attığın tırnak etmez. Sonradan öğrenilen İngilizce anca bu kadar olur. Görgüsüz şeyler artık yeminle sinir oluyorum hepsi burada prenses oldu'' dedi.



14

Kemal Sunal ve Orhan Gencebay

Kemal Sunal ve Orhan Gencebay

Cüneyt Arkın tarafından yazılan "Benim Kahramanın Türk Halkıdır" adlı kitapta Kemal Sunal ile ilgili anısı gündem oldu. Kitapta yer alan anıda "Bir gün Hilton’un lobisinde oturuyoruz. Gözü bir yere takıldı. Baktım, 60 yıllık müzik birikiminin üzerine çökmüş Arap’tan yürüttüğü şarkılarla bir anda meşhur olmuş bir arabeskçi. Asansöre bindi, yukarı çıktı. Kemal Sunal, ‘Bu herif gibiler ancak asansörle yükselir’ dedi.” yazılıydı.



15

Bunun üzerinden 2.sayfa yayına bağlanan Gencebay, "Cüneyt Arkın'ın söylediği her şey yalan! Nedir bu zavallılık? Cüneyt Arkın'a hayret ediyorum, ben ona ne yaptım ki?" dedi.



16

Yamin Erbil ve Arto

Yamin Erbil ve Arto

Şovmen Mehmet Ali Erbil’in oyuncu kızı Yasmin Erbil, “Eşim beni üç kadınla aldattı, o kadınlardan biri de Yasmin Erbil” şeklinde açıklama yapan, sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı’yı mahkemeye verdi. Yasmin Erbil, onunla birlikte katıldığı programın sunucusu Arto’ya 200 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Tepkisini sosyal medyada dile getiren Erbil, "İnsanları yapmadığı şeylerle böyle suçlayamazsınız. Adımı da lekelemeye çalışamazsınız. Şaka mısınız siz? Ünlü olmak için insanlara iftira atmak 90’larda kalmadı mı? Reyting için yapmadığı yok zaten milletin" şeklinde tepki göstermişti.



17

Hazal Kaya ve Esra Erol

Hazal Kaya ve Esra Erol

Esra Erol'da yayınlanan görüntülerin ardından oldukça sinirlenen Kaya, 'Kameraların önünde suratına suratına bağırarak o küçücük kıza söylediklerinin, öldürülen, şiddete uğrayan kadınlara 'Orada ne işi varmış?' demekten ne farkı var? Sen kimsin de yayına çıkmak istemeyen, belli ki ağır travma yaşayan bir kadın üzerinden şov yapıyorsun?' ifadelerini kullandı.



18

Seda Sayan ve Yeşim Salkım

Seda Sayan ve Yeşim Salkım

Yeşim Salkım, Seda Sayan’a bir dis video atmıştı. Olay o kadar büyümüştü ki, olayın içine Gülben Ergen, Demet Akalın da dahil olmuştu.



19

Sermiyan Midyat

Sermiyan Midyat

Malatya’da gözaltına alınan Sermiyan Midyat, para cezasını ödedikten sonra serbest bırakıldı. Midyat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Dostlar uçakta beni görüp de hayal kuran bir işgüzar dedikodusuyla haber yapan araştırmacı gazeteciler gözaltına alındığımı yazmış, Merak buyurmayın, gayet göz önündeyim. Harç parası yatmamış vergi dairesine. Asayiş berkemal, akşama Sermiyan Midnight ile görüşmek üzere Malatya” ifadelerini kullandı.



20

Safiye Soyman ve Faik Öztürk

Safiye Soyman ve Faik Öztürk

Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti, 2016 yılında Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kurdukları SF Müzik Yapım Gıda Turizm İnş. Tic. Ltd. şirketi üzerinden çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edildi. Şirket için yaklaşık 100 bin TL değerinde ürün tedariki için anlaşan Eskişehir’de bir üretim tesisi sahibi vatandaşın şikâyeti üzerine Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma tamamlandı. 3 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası ve 5 bin gün adli para cezası istenen Safiye Soyman ve Faik Öztürk çiftinin yargılandığı davada ilk celse görüldü.



21

Faik Öztürk’ün kendisine ait şirketten yaklaşık 100 bin TL değerinde ürün sipariş ettiğini söyleyen müşteki, 'Kendileri tanınmış kişiler olduğu için itimat ettik. Az miktarda kısmi ödeme yaptılar, ancak başka ödeme yapmadılar' şeklinde konuştu. Mahkeme heyeti, Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün savunmalarının alınması ve dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı 31 Mayıs’a erteledi.



22

Nusret Gökçe

Nusret Gökçe

Nusret Gökçe'nin restoranına 10 günlük kapanma cezası uygulandı.



23

Mehmet ve Somer Şef

Mehmet ve Somer Şef

Mehmet Yalçınkaya ile arası bozuk olan Somer Sivrioğlu, “Ekmeğimizi, derdimizi, emeğimizi bölüşmüşüz yıllarca. Hayatı dolar, lira, dedikodu, yalan olanların anlamasını beklememek lazım. Kardeşimdir gerisi laf-ı güzaf” açıklamasını yaptı ve Mehmet Yalçınkaya'yı etiketledi.



24

Okan Kurt

Okan Kurt

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, restoranının yanında bir kavgaya karıştı. Demet Akalın sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.



25

Derya Tuna

Derya Tuna

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'nın evine yeğenleri komşularla kavga etti.



26

Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın

Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın

Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın arasında ödül töreninde gerginlik yaşandı.



27

SOCİAL MOM - DUYGU ÖZASLAN

SOCİAL MOM - DUYGU ÖZASLAN

Sosyal medya fenomenleri Social Mom ve Duygu Özaslan hayvan sahiplenme kavgası yapmıştı.



28

Cicişler

Cicişler

Cicişler Esra ve Ceyda'nın Alaçatı sokaklarında saç baş kavga ettiler.



29

Reynmen ve Hakkı Bulut

Reynmen ve Hakkı Bulut

Ünlü türkücü Hakkı Bulut Kızlar adlı şarkısının müziğini çalarak Biziz şarkısında kullanan Reynmen'e dava açtı. Reymen adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş'ın arabulucuk tekliflerini reddetmesi sonrasında Hakkı Bulut olayı mahkemeye taşıdı.



30

Arda Turan ve Berkay

Arda Turan ve Berkay

Arda Turan, Berkay’ın eşine asılmıştı bu yüzden de arkadaşlar arasında kavga çıkmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr