Maç Sona Erdi! Kasımpaşa 2-2 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 3. Haftasında Galatasaray, İstanbul'da oynayacağı deplasman karşılaşmasında Kasımpaşa'ya konuk oluyor.

29.08.2021-18:53 - (Son Güncelleme: 01.09.2021-19:08) Maç Sona Erdi! Kasımpaşa 2-2 Galatasaray

'' CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ ''

'' KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ ''

Kasımpaşa : Ertuğrul, Hadergjonaj, Bruma, Tarkan, Eren, Travnik, Sadiku, Hajradinovic, Varga, Yusuf, Jorgensen

Galatasaray : Muslera, Boey, Luyindama, Nelsson, Van Aanholt, Cicaldau, Berkan, Morutan, Barış Alper, Kerem, Diagne.

'' İKİ TAKIM ARASINDA ''

Geçen sezon Galatasaray'ı konuk ettiği Süper Lig maçını 1-0 kazanan Kasımpaşa, lig tarihinde sarı-kırmızılı ekibi üst üste iki iç saha karşılaşmasında mağlup edemedi.

Kasımpaşa'ya konuk olduğu son dört Süper Lig maçının ikisini kaybeden Galatasaray (2G), daha önceki 13 ziyaretinde tek yenilgi almıştı (9G 3B).

Süper Lig'de oynadığı son altı maçın dördünü kazanan Kasımpaşa (1G 1B), aynı sayıda galibiyeti daha önceki 24 karşılaşmada aldı (7B 13M).

Deplasmanda oynadığı son beş Süper Lig maçını kazanan Galatasaray, daha uzun bir seriyi en son Kasım 2002-Mayıs 2003 arasında yakaladı (9 maç).

İstanbul takımlarını konuk ettiği son yedi Süper Lig maçının beşini kazanan Kasımpaşa (2M), iki mağlubiyetini de gol atamadığı karşılaşmalarda aldı (0-3 vs Fenerbahçe & 0-1 vs Başakşehir).

İstanbul takımlarına konuk olduğu son Süper Lig maçında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup eden Galatasaray, bu şekilde üst üste iki galibiyeti en son Şubat 2020'de sırasıyla Kasımpaşa ve Fenerbahçe'yi yenerek aldı.

Süper Lig'in ilk iki haftasında en fazla net gol pozisyonu yakalayan takım Galatasaray (9). Kasımpaşa ise aynı süreçte Beşiktaş'ın (1) ardından kalesine en az isabetli şut gelen takım konumunda (3).

Süper Lig'de görev yaptığı son karşılaşmada Giresunspor filelerini havalandıran Kasımpaşa forveti Nicolai Jörgensen, Kasım 2019'dan (Feyenoord formasıyla) bu yana üst üste iki lig maçında gol atamıyor.

Kasımpaşa'ya rakip olduğu iki Süper Lig maçında da gol atamayan Mbaye Diagne'nin Süper Lig kariyerinde 3+ kez karşılaşıp filelerini havalandıramadığı tek takım Göztepe (3 maç).

Fatih Terim'in en az beş Süper Lig maçında konuk olduğu takımlar arasında en yüksek mağlubiyet yüzdesine sahip olduğu rakibi Kasımpaşa (%60; 2G 3M).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal