Luis ve Uzaylı Dostları film konusu ve oyuncuları

Çocukların keyifle izleyeceği 2018 yapımı animasyon filmi Luis ve Uzaylı Dostları filminin konusu ve oyuncuları film severlerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. İşte Luis ve Uzaylı Dostları film konusu ve oyuncuları...

30.06.2022-10:32 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-10:32) Luis ve Uzaylı Dostları film konusu ve oyuncuları

2018 yılında beyaz perdede vizyona giren animasyon türündeki Luis ve Uzaylı Dostları filminin yönetmenliğini Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein, Sean McCormack üçlüsü yapıyor. Çocukların keyifle izleyeceği 2018 yapımı animasyon filmi Luis ve Uzaylı Dostları filminin konusu ve oyuncuları film severlerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki Luis ve Uzaylı Dostları film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Luis ve Uzaylı Dostları film konusu nedir?

Yalnız bir hayat süren 12 yaşındaki genç Luis, babasının kendisiyle ilgilenmemesi ve çevresinde hiç arkadaşı olmadığı için bu hayatı yaşamaktadır. Arnold Pazar adındaki bir yerde UFO bilimcisi olarak görev alan Luis’in babası uzaylıların gerçekten de var olduğunu kanıtlamak için gece gündüz çalışmalarına devam etmektedir. Okul hayatında da yalnız olan Luis’in bu durumu, okulun müdürün dikkatini çeker. Müdürü Luis’in bu hayattan kurtulması için yatılı okula gönderilmesi gerektiğini düşünür.

Luis ve Uzaylı Dostları

Yatılı bir okula gönderilen Luis’in hayatı Mag, Nag ve Wabo adında üç uzaylı ile karşılaşması sonucunda değişmiştir. Luis onları görünce heyecandan duramaz ve onlarla arkadaş olmaya karar verir. Fakat Luis yeni arkadaşlarını babasından saklayacaktır.

Mag, Nag ve Wabo ise dünyaya bir gemi arızası sonucu gelmiş ve buradan kurtulmak için iletişim sistemlerini devreye sokmaya çalışmaktadır. Luis ise dünyadan ayrılarak uzayda seyahat etme fikrini oldukça heyecan verici ve cazip bulur.

Luis ve Uzaylı Dostları film oyuncuları kimler?

Luis ve Uzaylı Dostları filminin oyuncu kadrosunda Callum Maloney , Dermot Magennis yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal