Lucas Perez Fenerbahçe'ye Önerildi!

Transfer döneminin başlaması ile birlikte forvet arayışını sürdüren Fenerbahçe yönetimine menajerler aracılığı ile İspanyol golcü Lucas Perez önerildi.

14.07.2021-10:05 - (Son Güncelleme: 14.07.2021-10:05)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon büyük problemler yaşadığı forvet hattı için bu sezon hata yapmak istemiyor. Geçtiğimiz sezon Kemal Ademi, Papiss Cisse ve Mbwane Samatta gibi isimlerden beklediği katkıları alamayan sarı lacivertlilerde yeni Teknik Direktör Vitor Pereira, bambaşka bir hücum hattı kurmak istiyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Teknik Direktör Vitor Pereira arasında gerçekleştirilen transfer görüşmelerinde forvet hattı için birçok isim gündeme gelirken sarı lacivertlilere beklenmedik bir şekilde menajerler aracılığı ile Lucas Perez önerildi.

Menajeri aracılığı ile Fenerbahçe'ye önerilen İspanyol oyuncu Lucas Perez için bonservis ücreti ödenmeyeceği iletilirken oyuncunun ise senelik olarak 2 milyon euro gibi bir ücrete imza atabileceği iletildi.

Fenerbahçe yönetimi bu iletilen teklife henüz bir karar vermezken Teknik Direktör Vitor Pereira'nın Lucas Perez ile ilgili vereceği karar merakla bekleniyor.

32 yaşındaki tecrübeli golcü Lucas Perez, son olarak İspanya La Liga ekiplerinden Deportivo Alaves'te forma giyerken geçtiğimiz sezon 28 karşılaşmada 4 gol ve 4 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Futbol hayatına ülkesi İspanya'da başlayan Lucas Perez, Rayo Vallecano, Karpaty, Dynamo Kiev, PAOK, Deportivo La Coruna, Arsenal, West Ham ve Alaves formalarını giymişti. 

2016-2017 sezonunda kariyerinin en çok dikkat çeken transferlerinden birine imza atan Lucas Perez, İspanyol ekibi Deportivo La Coruna'dan İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'e 20 milyon euroluk bir bonservis ücreti karşılığında transffer olmuştu.

Lucas Perez, İngiltere Premier Lig devi Arsenal'de 21 karşılaşmada forma giyerken 7 gol ve 5 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal