04.03.2021-16:27 (Son Güncelleme:08.06.2023-16:10)


1

Çok erken yaşlarda tatmin olma duygusu ile tanıştığını ve bu durumun birçok dezavantajı olduğunu açıklayan Amy, örneğin toplu taşımada yolculuk yaptığı sırada etkileyici birini görünce kendisini tutamayıp orgazma olduğunu söyledi. Bundan kaynaklı olarak da karın bölgesinde şiddetli ağrılar meydana geldiğini açıkladı.



2

15 yaşında üç yıllık ilişki yaşayan Amy, bu ilişkiyi bitirdikten sonra 18 yaşındayken yeni bir ilişkiye başladığı ve bu kişi ile ilişkiye girerken en az beş tatmin olduğunu belirtti.



3

Amy, bu ilişkiyi bitirdikten sonra cinsel ilişkiye girmeden her zaman ve her yerde tatmin olmaya başladı.



4

Amy, bu durumun önüne geçmek için ilaç kullanmaya başladığını ama ilaçların yan etkisinden dolayı acı çektiğini bu sebeple ilaçları kullanıp acı çekmek yerine kendini tatmin etmeyi tercih ettiğini belirtti.



5

Amy, bu olaydan dolayı panik atak olduğunu daha sonra panik atak krizlerine girdiğinde, tatmin olarak rahatladığını söyledi.



6

Etkileyici birini gördüğü anda tatmin olmaya başladığını söyleyen Amy, en fazla iki gün orgazm olamadan geçirdiğini söyledi. Amy, şuan için erkek arkadaş istemediğini dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR