Acun Ilıcalı'nın Sahibi olduğu EXXEN'de Leyla ile Mecnun Ne Zaman Başlayacak?

Leyla ile Mecnun yeniden ekran macerasına başlıyor. En son oyuncu kadrosuna Leyla rolü için Deniz Işın ismini katan dizinin ne zaman başlayacağı ve oyuncu kadrosu merak konusu durumda.

17.05.2021-17:39 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-12:01) Acun Ilıcalı'nın Sahibi olduğu EXXEN'de Leyla ile Mecnun Ne Zaman Başlayacak?

TRT1 ekranlarında üç sezon boyunca kalan efsane yerli komedi dizisi Leyla ile Mecnun yakın bir zamanda yeniden hayranları ile buluşacak. Absürt teması ile birlikte kendine has bir mizah yaratan sevilen dizi ise Acun Ilıcalı’nın kurmuş olduğu Exxen’de yeni bölümleri ile karşımıza çıkacak.

Yapım aşamasını Eflatun Film’in üstlenmiş olduğu Leyla ile Mecnun dizisinde 'Leyla' karakterine hayat verecek yeni isim merak ediliyordu. Yönetmen Onur Ünlü diziyi sevenlerin büyük bir merak ile beklemiş olduğu o açıklamayı yaptı.

YENİ LEYLA'YI DENİZ IŞIN OYNAYACAK

Yayınlandığı dönemlerde Leyla rolüne hayat veren Ezgi Asaroğlu yeni kadroda yer almayacak. Çekimleri devam eden sevilen dizinin yönetmeni Onur Ünlü, yeni Leyla’nın Deniz Işın olacağını ifade etti. Sefirin Kızı ve Masumiyet gibi TV projeleri ile tanınan 29 yaşındaki başarılı oyuncu bu kez de dijital platformla izleyicilerinin karşısına Leyla ile Mecnun dizisinde Leyla rolü ile çıkacak.

LEYLA İLE MEMCUN EXXEN'DE NE ZAMAN BAŞLIYOR?

'Efsane geri dönüyor!' başlığı ile sosyal medyada takipçilerine açıklamada bulunan Exxen, Leyla ile Mecnun oyuncuları ve teknik ekibi hakkında da ilk bilgileri hayranlar ile paylaştı. Dizinin kadrosunun büyük oranda aynı kalacağını ifade eden platform Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt‘un eski karakterlerini canlandırmaya devam edeceklerini açıkladı. Değişen tek karakterin ise Leyla rolü olduğu belirtildi.

Sevilen dizinin senarist koltuğunda tıpkı eski bölümlerde olduğu gibi yine başarılı senarist Burak Aksak yer alacak. Yönetmenliğini ise Sen Aydınlatırsın Geceyi, Beş Şehir, İtirazım Var, Kırık Kalpler Bankası ve Put Şeylere gibi toplum içerisinde çok konuşulan filmlere imzasını atmayı başaran Onur Ünlü yapacak.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan gazeteci Birsen Altuntaş, 'Sevenlerinin geçen aylarda 10. yaşını kutladığı 'Leyla ile Mecnun' dizisinin bu yaz Exxen için yeniden çekilecek olması büyük heyecan yaratmıştı. Onur Ünlü eski ekibi toplamak için kolları sıvamıştı. Dizinin ekibi yeni bir değişiklik olmazsa 26 Haziran'da sete çıkacak. Dizide henüz Leyla karakterine kimin hayat vereceği ise netlik kazanmadı.'' ifadelerini kullandı.

LEYLA İLE MECNUN DİZİSİ ÇEKİMLERİ BAŞLADI MI?

Türkiye'nin en popüler ve ekranların en sevilen dizilerinden birisi olan Leyla ile Mecnun'un Exxen'de yayınlanacak olan yeni sezonu için çekimler başladı. Çekimlerin başlamasıyla birlikte de setten ilk görsel geldi.


Geçtiğimiz haftalar içerisinde duyurulmuş olduğu gibi Leyla ile Mecnun'un Exxen'deki sezonunda ekip tam kadro olarak dönecekti fakat bu tam kadro için sadece başrol oyuncularının ismi paylaşılmıştı. Setten paylaşılan görsele göre sadece ana kadro değil pek çok yan karakter de diziye dönüş yapıyor.

Sevilen dizinin çekimleri başlamış olsa da ne yazık ki hala Leyla ile Mecnun'un yayın tarihi ve yeni sezonunun konusu bilinmiyor.

LEYLA İLE MECNUN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ali Atay

Serkan Keskin

Osman Sonant

Ahmet Mümtaz Taylan

Cengiz Bozkurt

Köksal Engür

Ege Tanman

Deniz Işın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal