Leipzig'de Sörloth Krizi Yaşanıyor!

Red Bull Leipzig'in 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor’dan renklerine kattığı Norveçli forvet bekleneni karşılayamadı

01.11.2020-13:40 - (Son Güncelleme: 01.11.2020-13:22) Leipzig'de Sörloth Krizi Yaşanıyor!

Bundesliga’da altıncı haftaya lider olarak giren RB Leipzig, dün Borussia Mönchengladbach’a tek golle yenildi.

Namağlup unvanını kaybeden ve liderliği kaptıran Alman ekibinde Sörloth, karşılaşmaya ilk 11’de başladı. RB Leipzig 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı Alexander Sörloth bekleneni veremedi. Maç boyunca çalışkan bir görüntü çizen, koşan ve arkadaşlarına servisler yapmaya çalışan Alexander Sörloth buna karşın maçın skorunu değiştiremedi. Norveçli santrfor böylece bir maçtan daha eli boş ayrıldı.

 

SÖRLOTH GOL ATAMIYOR

Sörloth şu ana dek ligde 5 ve Şampiyonlar Ligi’nde 1 olmak üzere 6 karşılaşmada boy gösterdi. Bunların ikisinde ilk 11’de oynayan dördünde sonradan oyuna giren 24 yaşındaki forvet fileleri havalandırmayı başaramadı. Alexander Sörloth’un forma giydiği maçlarda şu ana dek skor katkısı sağlayamamış olması Alman ekibinde hayal kırıklığı yarattı. Golleriyle sahne alması ve skor yüküne katkı vermesi için transfer edilen oyuncudan şimdilik beklenilen alınamadı. 

RB Leipzig’de şimdi gözler sıradaki oynanacak maçlara çevrildi. Şampiyonlar Ligi’nde Paris Saint Germain ve Bundesliga’daki Freiburg maçlarında camianın, Sörloth’un mutlaka golle buluşmasını, sahadaki arzulu görüntüsünü skor tabelasına da yansıtmasını beklediği iletildi.

Trabzonspor’a geçtiğimiz sezonun başında Crystal Palace’tan kiralık olarak gelen Alexander Sörloth, sezona çok hızlı bir giriş yapmıştı. Bordo-mavili formayla ilk altı maçında 4 gol atan Norveçli futbolcu, sezon sonunda 24 golle Süper Lig gol kralı olmuş, toplamda 33 gole ulaşmıştı.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal