Legacies yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix Legacies 4. ne zaman, dizi iptal mi oldu?

Netflix'te yayınlanan Legacies dizisinin 4. sezonu merakla beklenmektedir. Legacies dizisinin 3. sezonunun geç yayınlanmasından sonra diziseverler 4. sezonun ne zaman yayınlanacağını merak etti. Peki Legacies yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? Legacies 4. sezonu iptal mi olacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

15.05.2022-23:38 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-23:38) Legacies yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix  Legacies 4. ne zaman, dizi iptal mi oldu?

Netflix'te yayınlanan Legacies dizisinin 4. sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Legacies dizisinin 3. sezonunun geç yayınlanmasından dolayı dizinin hayranları 4. sezonun ne zaman yayınlanacağını merak etti.

Legacies yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Legacies dizisinin 4. sezon Neftlix'te yayınlanacak. Dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı hakkında kesin bir tarih yokken Haziran sonu Temmuz başı gibi yayınlanacağı düşünülmektedir. Netflix ve The CW'nin What's On Netflix'e göre 2019'da biten önceki anlaşmasına göre, yayıncı hala Legacies'in en yeni sezonunun haklarına sahiptir. Bu durum geçmişte genellikle en yeni sezonun, sezon finalinin The CW'de ilk kez gösterilmesinden sonra yaklaşık sekiz ya da dokuz gün sonra Netflix'te yayınlanabiliyordu eğer bu durum 4. sezon için de geçerli olursa dizinin 16 Haziran'da yapılacak galasından birkaç gün sonra kütüphaneye eklenebilir.

Legacies yeni sezon ne zaman yayınlanacak

Legacies dizisi bitiyor mu?

Deadline'a göre Lagacies dizisinin 4. sezonu son sezon olacak. Bu haber sonrasında birçok kişi dizinin bitmemesi için sosyal medyada boykotlar başlatarak Twitter'de trendlere girdi.  

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal