14.07.2020-13:11 (Son Güncelleme:25.04.2024-20:55)


1

Güney Kore dizileri denildiğinde akla birden çok yapım gelebilir. Oyuncular ise, özellikle erkek oyunculardan ilk akla gelen Lee Jong Suk oluyordur kuşkusuz. Bunun nedeni ise, izlenme oranı yüksek olan pek çok romantik komedi dizilerinde yer alması gösterilebilir. İşte Lee Jong-Suk dizileri ve filmleri...



2

Secret Garden

Secret Garden

Secret Garden, 2010 yılında 20 bölüm olarak yayınlanan romantik komedi ve fantastik türlerinde olan bir Güney Kore dizisidir. Başrollerinde; Hyun Bin ve Ha Ji-won yer almaktadır. Secret Garden, Lee Jong-Suk'un yer aldığı ikinci yapımıdır.



3

School 2013

School 2013

Bu dizide arkadaşlığın en saf halini görebilirsiniz. Başrollerinde; Lee Jong Suki Jang Na Ra ve Kim Wo Bin yer almaktadır.



4

Savcı Prenses

Savcı Prenses

Savcı Prenses romantik komedi türünde olan bir dizidir. Başrollerinde; Kim So Yeo n, Park Shi Hoo, Han Jung Soo ve Choi Song Hyun yer almaktadır. Lee Jong Suk konuk oyuncu olarak dizide yer aldı.



5

R2B: Return to Base

R2B: Return to Base

R2B: Return to Base filmi 2012 yılında vizyona giren aksiyon türünde bir savaş filmidir. Başrolelrinde; Shin Se-kyung, Lee Jong-suk ve Yu Jun-sang yer almaktadır.



6

I Can Hear Your Voice

I Can Hear Your Voice

I Can Hear Your Voice fantastik, dram ve romantik türlerinde olan bir Uzak Doğu dizisidir. Dizinin başrollerinde Lee Jong Suk, Yoon Sang-hyun ve Lee Bo-youngyer almaktadır.



7

Doctor Stranger

Doctor Stranger

Doctor Stranger Lee Jong Suk'un sevilen dizileri arasındadır. Dram ve romantik komedi türünde yer alan dizi 2014 yılında yayınlanmıştır.



8

Romance Is a Bonus Book

 Romance Is a Bonus Book

Romance Is a Bonus Book, 2019 yılında yayınlanmış romantik komedi türünde bir dizidir. Başrollerinde; Lee Jong Suk ve Lee Na Young yer almaktadır. Dizide bir yayın şirketinde çalışan insanların hayatını anlatmaktadır.



9

Pinocchio

Pinocchio

Pinocchio 2014 ve 2015 yılları arasında yayınlanan dram ve romantik komedi türünde bir dizidir. Başrollerinde; Park Shin Hye ve Lee Jong Suk yer almaktadır. Dizinin konusu şöyle; Ulusal iki ayrı kanalda gazeteci olmaya çalışan bir grup genç insanın yaşadıkları anlatılmaktadır.



10

Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo

Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo

Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo 2016 yılında yayınlanan romantik komedi türünde bir Güney Kore dizisidir. Lee Jong Suk, bu dizide konuk oyuncu olarak yer almıştır.



11

First Seven Kisses

First Seven Kisses

First Seven Kisses dizisi 2016 ile 2017 arasında yayınlanan romantik komedi türünde bir dizidir. Başrollerinde; Lee Min-Ho, Ji Chang-Wook, Ok Taecyeon, Lee Jong-Suk, Lee Joon-Gi, Park Hae-Jin ve Lee Cho-Hee yer almaktadır.



12

W

W

W dizisinin başrollerinde; Lee Jong Suk ve Han Hyo Joo yer almaktadır. Gerçek aşkınız kim bilir nerededir? Paralel bir dünyada olabilir mi? Gerçek dünya ile paralel bir dünya arasında mekik dokumaya hazır mısınız?



13

While You Were Sleeping

While You Were Sleeping

While You Were Sleeping, 2017 yılında yayınlanan romantik komedi ve fantastik türlerin harmanlandığı bir dizidir. Sevilen dizinin başrollerinde; Lee Jong-Suk ve Suzy yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr