Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
La Casa de Papel'e Türk Oyuncu Damga Vuracak!
Tuğçe Arıbaş
La Casa de Papel'e Türk Oyuncu Damga Vuracak!
24.11.2020 Salı 08:19

Kıvanç Tatlıtuğ son 2 gündür gündemde sürekli bir bomba etkisi yaratıyor. İlk önce alışveriş merkezi çıkışı renk renk çizgili kazağıyla görüntülenir görüntülenmez 5000 TL’ye satılan kazağın tüm stokları tükendi. 

Ardından dün akşam saatlerinde gündeme bomba gibi bir söylenti düştü. İddialara göre Kıvanç Tatlıtuğ La Casa de Papel dizisinin 5. sezonuna dahil oldu. La Casa de Papel dizisi Netflix’in dünyada ve Türkiye’de en çok izlenen dizilerinden biri. Bu iddianın gerçek olduğunu sanmıyorum ama Kıvanç Tatlıtuğ’un kariyerinde fazlasıyla hakettiği bir adım.

Kıvanç Tatlıtuğ, model olarak başladığı kariyerinde oyunculuğunu geliştirmek için oldukça çok çaba sarf etti. Nasıl olsa yakışıklıyım, hayranlarım oldukça fazla demeden; ardı arkası kesilmeyen hem Türkiye’de hem de yurt dışında oyunculuk eğitimleri aldı. Aşk-ı Memnu Behlül’ün ardından Ezel’de Behlül’den taban tabana zıt bir karakter olan Sekiz’i canlandırdı. Bir kilo aldı bir kilo verdi rolden role, şekilden şekle girdi. Hem pek çok Hollywood aktöründen yakışıklı hem de çok daha iyi bir oyuncu. Hazımsız Türk düşmanlığı olmasa Kıvanç şimdiye kadar Hollywood yıldızı bile olmuştu. 

La Casa de Papel’in yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı belli olmasa da çekimler başlamış durumda. Doğru bir söylenti olduğuna hiç inanmasam da umarım bu haber doğru çıkar. Hem Türk oyunculara bir kapı açılmış olur hem de gecikmeli de olsa Kıvanç daha da yaşı ilerlemeden olması gerektiği işlerin içinde yerini almış olur.

Hazır Hollywood yıldızlarından konu açılmışken George Clooney’dan bahsetmemek olmaz!

George Clooney’in ünlü olmadan önce kendisine yardım eden arkadaşlarına minnet borcunu ödemek için 14 milyon dolarlık yardımda bulunduğu haberi şehir efsanesi haline gelmişti. 

Sürekli bu haber karşınıza çıkıyor ama doğru mu değil mi asla bilemiyordunuz ki George Clooney bu haberlere son noktayı koydu. O dostları olmadan şimdi sahip olduklarının hiçbirinin olmayacağı kanısına vardığını, vasiyetinde dostlarının da olacaklarını düşündüğünü sonrada neden kendisine otobüs çarpmasını beklediğini sorguladığını, dostlarına bir faydasının dokunmasını istediğini söyledi. 

Bir Twitter kullanıcısı bizim ülkemizde böyle faydalanmaların olmamasından dertlenmiş olacak; dün Enes Batur’un düz yolda arabasıyla ağaca çarpıp takla atarak kaza geçirmesi sonucu “Memlekete olumlu hiçbir faydası olmayan Enes Batur, memlekete faydalı ağaca çarparak kaza yapmış.” yorumunda bulundu.

Bazı ortamlarda mutlaka başınıza gelmiştir. Bir şey yaptığınız zaman sizin değil sizinle birlikte zarara uğrayan herhangi bir cismin durumunu merak ettiğini belirten “şakacılar” çıkar. 

Enes Batur’da bu lafın altında kalmadı. Tabi şimdi George Clooney gibi bir fayda sağladığını düşünmüş olabilirsiniz ama tabi ki çok yanıldınız. Bizde nerede öyle dostlar, öyle ünlüler. 

Twitter üzerinden gelen ağaç yorumuna karşılık Enes Batur “Belki de ölümle sonuçlancak bir kazadan sonra bile böyle iğrenç yorum yapabilecek aciz arkadaşımız için 1998 adet fidan dikiyorum.” açıklamasında bulundu. Doğum yılı kadar fidan diktirmesi oldukça güzel bir hareket oldu. Umarım bu da bir akım yaratır. Twitter üzerinden yeni storyler yerine fide bağışları konuşulur. 

Story demişken doğan görünümlü şahin benzetmesi halk arasında çok bilinir ve kullanılır. Artık dijital medya da Instagram görünümlü bir hal aldı. LinkedIn’de kariyeriniz, iş hayatınızla ilgili bile storyler atmanız bekleniyor artık. Bir zamanların Snapchat uygulaması her yerde karşımıza çıkar oldu. Umarım Instagram bir süre sonra storylerden sıkılıp Foursquare’a da dönüş yapmaz. Hatırlarsanız bazı insanlar neredeyse evinde bulunduğu odayı bile değiştirse bildirir hale gelmişti. Tekrarı yaşanmamalı.

Foursquare’da yapılan magazin dünyasındaki en unutulmaz paylaşım kuşkusuz Şeyma Subaşı’nın Acın Ilıcalı ile Zeynep Yılmaz’ın boşanması üzerine yüzünü, yüzüklü elini göstererek kapadığı mutluluk dolu boşandılar pozuydu. 

Yuva yıkanın yuvası olmaz sözünün kanlı canlı örneği olan Şeyma ile yaşananları Zeynep Yılmaz malesef henüz unutamamış. Instagram hesabında içinde aldatma ve pişmanlık geçen her şeyi beğenmeye devam ediyor. Özellikle Sadakatsiz dizisinin olduğu gün dizi üzerine hazırlanan gördüğü tüm postları.

Zeynep Yılmaz’ın beğendiği postların birinde madem pişman olacaksın yazıyor. Şeyma Subaşı’nın ardından Zeynep ile Acun ne konuştu. Acun Ilıcalı’nın son pişmanlığı fayda etmedi mi? Gerçeklerin ortaya çıkma gibi güzel bir huyu vardır. Bir gün hepsini öğreneceğiz!