09.10.2019-14:03 (Son Güncelleme:29.03.2024-00:14)


1

Ordu hayatını sürdüren 50 yaşındaki 3 çocuk babası Ahmet Akdere, öz kuzeninin 18 yaşındaki kızı Kübra'yı kaçırması ile gündem olmuştu.



2

Genç kızı ailesi kızı Kübra'ya ulaşamayınca hemen Müge Anlı'ya başvuruda bulundu. Ünlü televizyoncu Anlı, canlı yayında genç kızı aramaya başladı.



3

Müge Anlı'nın ele aldığı konu üzerine Ahmet Akdere ve kaçırdığı 18 yaşındaki Kübra polis ekipleri tarafından bulunmuştu.



4

Kübra'nın polise verdiği ifade ağızları açık bırakırken kendi isteği ile Ahmet Akdere’ye kaçtığını söyledi.



5

Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı, 18 yaşındaki Kübra'nın verdiği ifadeye itibar etmedi ve yeniden ifade alındı.



6

18 yaşındaki genç kız verdiği ikinci ifadesinde 50 yaşındaki Ahmet Akdere'nin kendisini tehdit ettiğini bu nedenle korktuğunu ifade etti.



7

Kübra'nın verdiği ifadenin üzerine Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti ve Ahmet Akdere mahkemeye sevk edildi. Görülen davanın ardından 50 yaşındaki Akdere, "Hürriyete tahdit ve alıkoyma" suçlarından cezaevine gönderildi.



8

Uzun zamandır olayın peşinde olan ve ipuçlarını toplayan Müge Anlı haberi canlı yayında almasının ardından 'Çıkmaz ol' diyerek detayları izleyenler ile paylaştı.



9

Korku dolu günleri geride bırakan Kübra, Ahmet Akdere'nin kendisini kaçırdığını, Akdere tarafından tehdit edildiğini ifade etti.



10

18 yaşındaki genç kız, 50 yaşındaki Ahmet Akdere'nin ellerinden kendisini kurtaran emniyete ve Müge Anlı'ya teşekkür etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr