Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı? Güllü Erhan açıkladı

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Güllü Erhan karakteriyle tanıdığımız Erhan Ufak, efsaneleşen diziyle ilgili yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Necati Şaşmaz ve abisi Raci Şaşmaz'ın destekleriyle oyunculuğa adım attığını belirten Ufak, Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden başlayıp başlamayacağı ile ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı. Peki, Kurtlar Vadisi tekrardan başlayacak mı? İşte Erhan Ufak'ın konuyla ilgili açıklamaları...

08.05.2022-14:57 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-14:57) Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı? Güllü Erhan açıkladı

Ekranların en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi, aradan geçen yıllara rağmen hala geniş bir hayran kitlesine sahip. Dizinin sevilen karakterlerinden Güllü Erhan'ı canlandıran Erhan Ufak seneler sonra sessizliğini bozarak diziye dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Diziyle ilgili bilinmeyenleri anlatan Ufuk, herkes tarafından merak edilen "Kurtlar Vadisi tekrar başlayacak mı?" sorusuna da cevap verdi...

Osman Sınav'ın yapımcılığıyla ekran macerasına başlayan ardından Raci Şaşmaz'ın yapımcı koltuğuna geçtiği dizi, 2003 senesinden beri seyircinin vazgeçilmezi olmuştur. Dizi aradan geçen 19 seneye rağmen hala Türk dizi tarihinin efsane yapımları arasındaki yerini korumaya devam ederken, adını Kurtlar Vadisi'yle duyuran başarılı oyuncu Erhan Ufak'tan herkesi şaşırtacak çarpıcı açıklamalar geldi.

Şaşmaz kardeşlerin sayesinde oyunculuğa adım attı!

Kurtlar Vadisi dizisinin renkli karakterleri arasında yer alan Güllü'yü canlandıran Erhan Ufak, yaptığı açıklamasında Şaşmaz kardeşlerin destekleriyle oyuncu olduğunu belirtti. Oyunculuk anlamında hiçbir tecrübesi ve eğitimi olmayan Ufak, aile dostları olan Raci ve Necati Şaşmaz'ın destekleriyle oyunculuk kariyerine başladığının altını çizdi.

"Ya kendini kanıtlarsın ya da ölürsün"

Şaşmaz ailesinden aldığı destekle oyunculuğa başladığını söyleyen Erhan Ufak, dizinin başında kendisine üç bölümlük şans tanındığını belirtti. Ufak, "bana dizide kendimi kanıtlamam için üç bölümlük şans verildi. Ya kendini kanıtlarsın ya da ölürsün diyerek beni projeye dahil ettiler. Eğer kendimi kanıtlayamasaydım senaryo gereği ölerek diziden ayrılacaktım" ifadelerini kullandı.

 erhan ufak kurtlar vadisi açıklaması

Dizide sergilediği performansla kendini kanıtlayan Erhan Ufak, bu başarısıyla dizinin efsaneleşen karakterlerinden biri oldu. Fakat, Kurtlar Vadisi dizisinden sonra ekranlara ara vermesi de dikkatlerden kaçmadı. Açıklamalarında bu konuya da değinen oyuncu, Kurtlar Vadisi gibi efsaneleşecek bir projeden teklif gelirse ara verdiği oyunculuğa devam edeceğini dile getirdi.

Kurtlar Vadisi tekrar başlayacak mı?

Kurtlar Vadisi dizisinin tekrardan başlayacağına dair her gün gündemde yeni haberler yer alıyor. Seyirci tarafından merak edilen bu konuya da değinen Ufak, "İnanın bu konu hakkında sizden çok bildiğim bir şey yok. Konuya dair açıklamayı yapması gereken Pana Film" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal