Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu'nun Ekim Ayı Toplantısı Hakkari'de

Her ay yapmayı planladığı mutat toplantılarını farklı bir şehirde gerçekleştirmeyi amaçlayan Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu ilk toplantısını Hakkari'de yapacak.

06.09.2019-11:46 - (Son Güncelleme: 06.09.2019-11:32) Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu'nun Ekim Ayı Toplantısı Hakkari'de

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu (KSPK) bu ay Hakkari'de toplanacak.

Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu'ndan (KSPK) gelen bildiriye göre, kurul her ay başka bir şehirde toplanma kararı verdi. 

Türkiye'nin kültür ve sanat birikimini yakından takip etmek, kültür ve sanat mirasımızın sıkıntıları, geleceği ve devamlılığı gibi konuları belirlemek,  ayrıca kabiliyetli genç kuşağın arkasında durmak amacıyla düzenlenen gezilerin birincisi 9 Eylül'de Hakkari'de olacak.

Hakkari Valiliğinin büyük rol alacağı toplantıda KSPK üyeleri, ilin kültür ve sanat potansiyeli ve ihtiyaçları hakkında Valilik, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Üniversite Rektörlüğü, İlçe Kaymakamlıkları ve özellikle Güzel Sanatlar Lisesi yetkililerinden bilgi alış verişinde bulunacak ve yapılacaklar hususunda fikir birliğinde bulunacak..

Kurul Başkan Vekili Prof. Dr. İskender Pala ve kurul üyeleri Hülya Koçyiğit, Prof. Dr. Ümit Meriç, Mehmet Özçay ve H. Hümeyra Şahin Hakkari ziyaretine dahil olacak.

Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal