Zengin Mutfağı Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

Usta oyuncu Şener Şen, 40 yıl sonra tiyatrolara geri dönüyor. Oyuncu Şener Şen, Zengin Mutfağı tiyatro oyunu ile sahneye çıkıyor. Zengin Mutfağı konusu nedir? Zengin Mutfağı oyuncu kadrosu, oyuncuları kimler? Zengin Mutfağı bilet fiyatları ne kadar?

09.10.2020-14:48 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-14:48) Zengin Mutfağı Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

Oyuncu ve tiyatrocu Şener Şen'in 40 yıl sonra yeniden tiyatrolarda oynayan oyunu Zengin Mutfağı, yoğun ilgi görmektedir. Zengin Mutfağı konusu nedir? Zengin Mutfağı oyuncu kadrosu, oyuncuları kimler? Zengin Mutfağı bilet fiyatları ne kadar? Zengin Mutfağı 21 Ekim oyunu tiyatrolara geliyor!

Şener Şen, 40 yıl sonra yeniden Zengin Mutfağ'nda rol almaya hazırlanıyor. Usta oyuncu Şener Şen'in 40 yıl sonra yeniden tiyatrolarda oynaması Zengin Mutfağı'na karşı ilgiyi arttırdı.

Oyunun konusu şöyle; Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağına yansıması.Hizmet etmekten başka bir şey düşünemeyen köşk çalışanları da gözlerinin önünde gelişen olaylar karşısında kayıtsız kalamayacaktır. Toplumdaki değişimden her biri kendi payına düşeni alacaktır. Vasıf Öngören'in bu olayları eğlenceli bir biçimde aktardığı oyun, tiyatro sahnesinde defalarca yorumlanmış ve beyazperdeye de uyarlanmıştır.1978 yılında ilk kez İstanbul Şehir Tiyatrolarında bu oyunda aşçı Lütfü Usta'yı canlandıran Şener Şen, 40 yıl aradan sonra aynı rolde ve genç bir oyuncu kadrosuyla tekrar sahnedeki yerini aldı.

ZENGİN MUTFAĞI OYUNCULARI

Şener Şen - Lütfü Usta

Kutay Sandıkçı - Ahmet

Onay Kaya - Selim

Gizem Ergün - Kız

Uğur Arda Başkan - Seyfi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal