Yılan Balığı Canlı Canlı Yenmekten Kurtulmak İçin Balıkçılın Boğazını Deldi

Canlı canlı yenmekten kurtulmak için balıkçılın boğazını delen devasa yılan balığı, amatör bir vahşi yaşam fotoğrafçısı tarafından görüntülendi.

06.11.2020-16:00 - (Son Güncelleme: 06.11.2020-15:56) Yılan Balığı Canlı Canlı Yenmekten Kurtulmak İçin Balıkçılın Boğazını Deldi

ABD'nin Maryland eyaletinde 58 yaşındaki mühendis ve amatör vahşi yaşam fotoğrafçısı Sam Davis, birkaç dakika önce balıkçılın karnını doyurmak için yakaladığı yılan balığının boğazını delip geçtiği akıllara durgunluk veren o anları yakaladı.

Yılan balıkları yaşamının büyük bir kısmını okyanus tabanındaki yumuşak kumlarda geçiriyor.

Yılan balıklarının, yırtıcı hayvanların mide duvarlarını delerek kaçabilmelerini sağlayan sivri uçlu kuyrukları bulunmakta.

İlginç bir fotoğraf karesi yakalayabilmek için sığınağa gittiğini belirten Davis, 'Balıkçılları görünce onları takip ettim. İlk bakışta balıkçılın bir yılan veya yılan balığı tarafından ısırıldığını düşündüm. Eve gidip fotoğraflara baktığımda ise yılan balığının balıkçılın boynundan çıktığını gördüm. Gözlerini görebiliyordum ve hala canlıydı' ifadelerinin kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal