Ümraniye Belediyesi'nden Öğrencilere 35 Bin Kitap

Coronavirüs salgını nedeniyle okula gidemeyen öğrenciler için Ümraniye Belediyesi kampanya başlattı. Bu kapsamda öğrencilere dezenfekte edilmiş 35 bin kitap ücretsiz olarak dağıtılacak.

30.03.2020-17:01 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-16:56) Ümraniye Belediyesi'nden Öğrencilere 35 Bin Kitap

 

Okulların coronavirüs salgını nedeniyle 30 Nisan 2020 tarihine kadar ertelenmesinin ardından Ümraniye Belediyesi, harekete geçti ve öğrenciler için bir kampanya başlattı.

“Evde Kal Kitap Oku” sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında sosyal medyadan ve oluşturulan link üzerinden talepte bulunan öğrencilere dezenfekte edilmiş 35 bin kitap ücretsiz olarak dağıtılacak.

Öğrencilerin evlerine 35 bin kitabın tek tek teslim edileceğini dile getiren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Depolarımızda 35 bin adet kitabımız vardı. Bunları hijyen ortamında arkadaşlarımız hazırladı. Biz de bir kampanya başlatıyoruz, liseli gençlerimize, ortaokullu gençlerimize. ‘Evde Kal’ projesi kapsamında destek olarak, kitap okumalarını teşvik için bu kitapları tek tek dağıtacağız. Bizlere ulaşırlarsa destek için kitapları evlerine kadar teslim edeceğiz. Bu projede emeği geçen ekibime teşekkür ediyorum. Evde kal rahat et, evde kal huzurlu ol, evde kal kitap oku” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal