Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’na Başvurular Başladı

Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’na başvurular sürüyor. Yarışma bu yıl coronavirüs günleri ile sonrasında turizm ve turizmde sosyal mesafe temasıyla gerçekleştirilecek.

10.07.2020-16:02 - (Son Güncelleme: 10.07.2020-16:00) Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’na Başvurular Başladı

Coronavirüs günleri ile sonrasında turizm ve turizmde sosyal mesafe temasıyla gerçekleştirilecek olan Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması, Anatolia Turizm Akademisi tarafından düzenleniyor.

13 farklı ülkeden 42 kişinin toplam 84 önerisi arasından belirlenen yarışma, yetişkinler ile genç kategorilerinde yapılacak yarışmada, yetişkinler kategorisinde Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nın başlatıcılarından Prof. Atila Özer adına da bir ödül veriliyor.

Dereceye girenlere para ödülünün yanı sıra tatil imkanının da sunulduğu yarışmaya başvurular 31 Aralık'ta sona erecek

Ön değerlendirme jüri toplantısı 23 Ocak 2021’de, finale kalan eserlerin ilanı ise 1-9 Şubat 2021’de olacak. Yarışmanın sonuçları 2021 yılının nisan ayında duyurulacak.

Yarışma Koordinatörü Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazmi Kozak, Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nın dünya karikatür camiasında Türkiye'nin sanat yönüyle tanınmasına önemli katkılar sağladığını belirtti.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal