TYB'den 'Milli Dayanışma Kampanyası'na Destek

Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Musa Kazım Arıcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 10 bin lira destek sağladı.

02.04.2020-16:54 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-16:52) TYB'den 'Milli Dayanışma Kampanyası'na Destek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na bir destek de Türkiye Yazarlar Birliği'nden geldi.

Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Musa Kazım Arıcan, yaptığı yazılı açıklamada, coronavirüs salgını nedeniyle büyük bir fedakarlıkla görev yapan başta sağlık çalışanları ve görevlilere minnettar olduklarını ifade etti.

TYB olarak kampanyaya destek kararı aldıklarını kaydeden Arıcan, bu ülkenin yazarları, münevverleri olarak iyi veya kötü her dönemde devletin yanında bulunduklarını belirtti.

Arıcan, "TYB kurucu ve şeref Başkanımız D. Mehmet Doğan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimizin katkılarıyla 10 bin lira ilgili hesaba yatırıldı. Devletimizin öncülük ettiği Milli Dayanışma Yardım Kampanyası'na şubelerimiz, temsilciliklerimiz ve yurt genelindeki üyelerimizle katkı vermeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal