Tuzla Belediyesi'nden Masal Okuma Yarışması

Tuzla Belediyesi, ebeveynlerin çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmesi için “Bana Bir Masal Anlat Baba” isimli yarışma düzenledi.

19.05.2020-11:14 - (Son Güncelleme: 19.05.2020-11:13) Tuzla Belediyesi'nden Masal Okuma Yarışması
Tuzla Belediyesi corona günlerinde anlamlı bir etkinliğe daha imza attı.

Coronavirüs günlerinde tüm ailenin bir arada olduğu günlerde ebeveynlerin çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmesini hedefleyen belediye, “Bana Bir Masal Anlat Baba” isimli yarışma düzenledi.

Kitap okumanın önemine dikkat çekmek için de düzenlenen yarışmada çocuğuna en çok kitap okuyan babalar 1'inci olarak seçildi. 1'inci olan ailelerin ödülleri evlerinde teslim edildi.

Etkinlikte dereceye giren babalar, yarışma sayesinde çocuklarıyla vakit geçirmenin önemini bir kez daha anladıklarını belirterek hem etkinlik, hem de ödül için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ettiler.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise etkinlikler ilgili “Çocukların gelişimi için yeni projeler hazırlıyoruz.Çocuk gelişiminin önemli parçalarından anne baba ile vakit geçirme ve kitap okuma alışkanlığını birleştirdik. Yedi merkezde faaliyet gösteren AÇEM velileri etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Bizler çok iyi biliyoruz ki; eğitimde velilerin katkısı çok büyüktür. Bizler de bu etkinlik ile hem eğitimcilerimiz, hem velilerimiz ile çocuklar için faydalı bir projeyi hayata geçirdik. Benzer fikirler ve projeler ile evlerinde kalan çocuklarımızın eğitimini, ailelerle işbirliği içinde devam ettireceğiz. Özellikle ailelere projeye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal