Tuzla Belediyesi'nden Kadın Konulu Şiir Yarışması

Tuzla Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından “Kadın” konulu şiir yarışması düzenlendi.

12.05.2020-09:56 - (Son Güncelleme: 12.05.2020-09:56) Tuzla Belediyesi'nden Kadın Konulu Şiir Yarışması
Tuzla Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen, “Kadın” konulu şiir yarışmasında dereceye giren eserler açıklandı.

Dereceye giren şiirler Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından canlı yayında duyuruldu.

Şiirler ile arasında özel bir bağ olduğunu ve gençlik yıllarından beri şiirler kaleme aldığını da söyleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Şiir ve kadın, kalem ve kağıt kadar birbirini tamamlayan ve birbirine yakışan iki ayrı değerdir. Bir şiir sever olarak şairlerimizi ve özellikle kadın şairlerimizi yürekten destekliyor, kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

Eğitimin ana unsurunun üreten nesiller yetiştirmek olduğunu belirten Yazıcı, "Anneler ve çocukların birlikte eğitim aldıkları AÇEM ve Kadın Koordinasyon Merkezleri bayanlar için bir sosyal nokta olma özelliği ile beraber, öğrenen ve üreten çocuklar ile yeteneklerini geliştiren anneler için çalışmaya devam ediyor. Şiir ve edebiyat konusunda çalışmalar olması, mutluluk verici. Bu tür yarışmalarda kaybeden olmaz. Şiirler kaybolmaz. Bu vesile ile katılan herkese teşekkürler ederken dereceye giren eser sahiplerini de kutluyorum." sözleriyle katılımcılara teşekkür etti.

Yarışmada 1'inci "Hayatın Neşesi Kadın" şiiriyle Zeynep Mercan Demir olurken 2'nci "Kadın" şiiriyle Rasim Beyan, 3'üncülük ödülü ise "Kadın Hayattır" şiiriyle Hatice Öztürk'e verildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal