Tuzla Belediyesi'nden Gençlere Online Bilgi Yarışması

Tuzla Belediyesi gençler için sanat, tarih, edebiyat, bilim, spor, hobi, popüler kültür başlıklarında online bilgi yarışması düzenliyor.

22.04.2020-13:01 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-13:00) Tuzla Belediyesi'nden Gençlere Online Bilgi Yarışması
Kültür, sanat ve eğitim hizmetleri teknolojinin verdiği imkanlarla evlerimize ulaşıyor.

Son olarak, Tuzla Belediyesi gençler için eğlenceli bir online etkinlik başlattı.

Sanat, tarih, edebiyat, bilim, spor, hobi, popüler kültür başlıklarında bilgisine güvenen gençler, Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen Online Bilgi Yarışması ile dijital medyada bir araya geliyor.

24 Nisan’dan itibaren başvuruların başlayacağı yarışmaya Türkiye’nin her ilinden 15 – 20 yaş arasındaki gençler katılabilecek.

Dereceye giren gençlere birbirinden değerli ödüller verileceği yarışmada birinci dizüstü bilgisayar, ikinci tablet, üçüncü ise kitap seti kazanacak.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Vatandaşlarımızın evde kalarak bize destek olduğu bu süreci bizlerde verimli kılmak için elimizden geleni yapıyoruz. Hem vatandaşlarımızın zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması, hem de kültür, sanat ve eğlence alanlarında oluşan boşluğu, internet aracılığı ile doldurmaya yönelik projeler geliştiriyoruz. Bu kapsamda, evlerinden çıkmaması gereken 20 yaş altı gençlerimiz için online bilgi yarışması düzenledik. Amacımız gençlerimizin hem eğlenceli hem de verimli vakit geçirmesine katkı sunmak. Tüm gençlerimizi bu yarışmaya katılmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Yarışmaya katılmak isteyen gençler Tuzla Belediyesi'nin resmi web sayfası üzerinden başvuru yapabiliyorlar.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal