Türkiye'nin ve Dünyanın En Tehlikeli Yolu Ürkütüyor! Ulaşıma Kapandı

Türkiye'nin ve dünyanın en tehlikeli yollarından biri olarak bilinen yol trafiğe kapandı. Bayburt ile Trabzon'un Çaykara ilçesi arasındaki Soğanlı geçidinde oluşan heyelan sebebiyle yol trafiğe kapandı.

22.09.2020-17:30 - (Son Güncelleme: 22.09.2020-17:26) Türkiye'nin ve Dünyanın En Tehlikeli Yolu Ürkütüyor! Ulaşıma Kapandı
Dünyanın en zorlu yollarını tanıtan dünyaca ünlü internet sitesi 'dünyanın en tehlikeli yolu' olarak Bayburt ile Trabzon'un Çaykara ilçesi arasında bulunan yolu seçti. Yol, Soğanlı geçidinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol trafiğe kapandı. Kara yolları yapım, bakım ve onarım çalışmaları süren kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Of-Çaykara-Bayburt yolunun 63. kilometresinde yer alan Soğanlı geçidinin heyelan nedeniyle yolun trafiğe kapandığı belirtildi. Buradaki ulaşım, 48-65. kilometrelerde bulunan servis yolundan tek şerit olarak kontrollü şekilde sağlanacak.

Dünya genelinde yer alan tehlikeli ve zorlu yolların tanıtımını yapan dünyaca ünlü site tarafından 2 sene önce dünyanın en tehlikeli yolu olarak belirlenen Derebaşı Virajları, Trabzon ile Bayburt illerini en kısa mesafe olan 3 bin 500 metre yükseklikteki Soğanlı Dağı üzerinden birbirine bağlıyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal