Türkiye’den Yeni Turizm Atağı: Güvenli Tatil Tanıtılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı, ülkemizdeki turizmi yeniden canlandırmak amacıyla bir tanıtım etkinliği başlattı. 'Yeniden Keşfet' adlı tanıtım etkinliğinde güvenli turizm belgelendirme sistemini Avrupa’da hayata geçiren ilk ülke konumundaki Türkiye'de alınan tedbirler anlatılacak.

18.06.2020-09:45 - (Son Güncelleme: 19.06.2020-16:10) Türkiye’den Yeni Turizm Atağı: Güvenli Tatil Tanıtılacak

Coronavirüs salgınından sonra büyük darbe alan turizm sektörü yeniden eski günlerine dönmeyi bekliyor.

Bu kapsamda, Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Yeniden Keşfet' tanıtım etkinliğiyle salgın boyunca turizm hizmeti sunacak.

Geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı Mehmet Nuri Ersoy ülkemize en çok turist gönderen ülkelerle diplomasi trafiği gerçekleştirdi. Şimdi ise bu ülkelerin büyükelçileriyle, uluslararası basınını Antalya’da konuk etmeye hazırlanıyor.

Güvenli turizm belgelendirme sistemini Avrupa’da hayata geçiren ilk ülke konumundaki Türkiye’de turizm sektör temsilcileri 'Yeniden Keşfet' sloganıyla Mehmet Nuri Ersoy'un öncülüğünde bir araya gelecek.

19 - 20 Haziran arasında hem büyükelçilerle hem de Türkiye'de yerleşik uluslararası basın temsilcileriyle bir araya gelecek olan sektör temsilcileri ülkemizdeki 'Güvenli Turizm Belgesi' alan tesislerin kullandıkları sistemleri dünyaya anlatacaklar.

Perge Antik Kenti'nin de ziyaret edileceği programda, uçaklarda  ve havalimanlarında alınan tedbirlerden, olası sağlık sorunu yaşayacak kişilere düşünülen hizmetlere kadar pek çok alandaki uygulamalardan bahsedilecek.

Program, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’nün Aspendos Antik Tiyatrosu'nda vereceği özel konserle sonlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal