TÜGVA’dan Ayasofya’ya Dijital Halı Çağrısı

TÜGVA, Ayasofya Camii'nin ibadete açılması için gençlerin toplumsal desteğini göstermek adına 1 milyon imza kampanyası başlattı.

03.07.2020-11:11 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-11:44) TÜGVA’dan Ayasofya’ya Dijital Halı Çağrısı

Danıştay'ın Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair 1934 yılında verilen Bakanlar Kurulu kararının iptali beklenirken Ayasofya’nın dijital halısı dokunmaya başlandı.

Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) “Ayasofya Camii’nde bir araya gelmek istiyoruz” sloganıyla başlattığı imza kampanyasının amacı, Ayasofya Camii'nin ibadete açılması için gençlerin toplumsal desteğini tüm dünyaya göstermek.  Ayasofya Dijital Halısı imzaların toplandığı an tamamlanacak.

Kampanyayı www.sevdamizidokuyoruz.com isimli internet sitesine duyuran TÜGVA, ilmek ilmek Ayasofya'ya halı dokumak isteyenleri siteye davet etti.

TÜGVA, sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi:

 "Fatih'in emaneti… Ümmetin meselesi! Ayasofya Cami'nde bir araya gelmek istiyoruz, bunun için çalışıyoruz! Gençler olarak Ayasofya'nın dijital halısını sevdamızla dokuyoruz! İmza at, Ayasofya halısını tamamla! http:/sevdamizidokuyoruz.com #İlmekİlmekAyasofya #Ayasofya"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal