Trump Hakkında Ortalığı Karıştıracak Kitap

ABD Başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump’ın eski arkadaşı ve danışmanı Stephanie Winston Wolkoff’un First Lady hakkında bir kitap yazdı. Yazdığı kitap henüz daha piyasaya çıkmadan çok konuşulmaya başlandı.

26.08.2020-15:10 - (Son Güncelleme: 26.08.2020-15:10) Trump Hakkında Ortalığı Karıştıracak Kitap

Daily Mail’in haberine göre Melania Trump’ın konuşmalarını gizlice kaydeden Wolkoff, First Lady’nin Donald Trump ve onun kızı Ivanka Trump dahil yetişkin çocukları hakkında aşağılayıcı sözler sarf ettiğini iddia ediyor.

New York Magazine ve Huffington Post için çalışan Yashar Ali’nin Twitter hesabından yaptığı paylaşımlara göre Wolkoff’un kayıt altına aldığı bu hakaretlerin niteliğinin 1 Eylül’de piyasaya çıkacak “Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady” (Melania ve Ben: First Lady ile Arkadaşlığımın Yükselişi ve Düşüşü) adlı kitapta yazılı olduğu ifade ediliyor.

First Lady'nin Ağzından Sert Sözler!  

Ali bu kayıtların Melania Trump’ın haberi olmadan alındığını belirtirken, First Lady’nin ağzından çıkan en sert sözlerin, gerilimli bir ilişki yürüttüğü söylenen üvey kızı Ivanka hakkında olduğu öne sürülüyor.

Kitabın internette yer alan tanıtım kısmındaysa “Melania, Access Hollywood kaydına ve eşinin Stormy Daniels’la ilişkine nasıl tepki verdi? Ivanka ile anlaşıyor mu? Sırtında ‘Gerçekten umurumda değil, ya senin?’ yazan ceketi neden giydi? First Lady olduğu için mutlu mu? 107 milyon dolarlık göreve başlama fonuna gerçekten ne oldu?” soruları sıralanıyor.

“Melania ne isterse onu alır”
Amazon’daki kitap tanıtımının başında “Melania ne isterse onu alır” ifadesi kullanılıyor.

Beyaz Saray’daki varlığı tartışmalara yol açınca Şubat 2018’de danışmanlık görevinden alınan Wolkoff’un WIS Media Partners adlı firması Trump’ın Ocak 2017’deki göreve başlama töreni için 26 milyon dolar (yaklaşık 192 milyon TL) almıştı.

Bu tören için oluşturulan komiteden kendisine önce 1,62 milyar dolar pay düştüğü söylenen Wolkoff’un aldığı rakamın 500 bin dolar olduğu sonradan ortaya çıkmıştı.

Ancak komitenin vergi belgelerine bakıldığında söz konusu firmanın yemin töreninden yalnızca 45 gün önce kurulduğu ve en yüksek payı aldığı görülmüştü.

Melania Trump, bir zamanlar kendisine çok yakın olan bu ismin görevini “Üzgünüm. İlişkimizin profesyonel kısmı bitti. Ancak arkadaşlığımızın siyasetten ağır basıyor olması beni teselli ediyor. Tekrar teşekkürler. Çokça sevgiler” diye yazdığı bir e-postayla sonlandırmıştı.

Son iddiaların, kısa süre önce Maryanne Trump Barry’nin kardeşi Donald Trump’ı “yalancı” olarak nitelediği ses kayıtlarının paylaşıldığı bir döneme denk gelmesi dikkati çekiyor.

Başkan Trump’ın yanı sıra ailesi ve yönetimi hakkındaki ithamlar, eski Ulusal Danışmanı John Bolton, eski şahsi avukatı Michael Cohen ve yeğeni Mary Trump’ın yazdığı kitaplar gündemi uzun süre meşgul etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal