TRT Belgesel'den Yeni Yapım: Küçük Düşler Büyük İşler

TRT Belgesel’in yeni yapımı "Küçük Düşler Büyük İşler", ilk bölümüyle 21 Haziran Pazar saat 11.30 ve 21.30'da izleyiciyle buluşacak.

17.06.2020-12:24 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-12:21) TRT Belgesel'den Yeni Yapım: Küçük Düşler Büyük İşler

TRT Belgesel, olağanüstü yapımlara imza atmaya devam ediyor.

Bu kapsamda iç mimar Ayşe Senem Göral ve sanat yönetmeni Yelkan Korkutan bir yenileme projesi olan "Küçük Düşler Büyük İşler"i ortaya çıkardı.

Ülkemizin dört bir yanındaki imkansızlıklar içinde kurulan küçük hayallerin büyük işlere nasıl dönüştüğünü izleyiciye aktaracak olan yapım 21 Haziran Pazar saat 11.30 ve 21.30'da başlıyor.

TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Çocuklarımızın okullarıyla ilgili hayallerini gerçekleştireceğimiz ‘Küçük Düşler Büyük İşler’, pazar günü @TRTBelgesel’de başlıyor.Öğrencimiz Muhammed’in “Hayallerimizin ötesinden de ötesine girdim...” sözü gibi içimizi ısıtan sevinç cümlelerini daha çok duyacağız inşallah.”

Belgeselin ilk bölümünde Şanlıurfa Siverek'deki Başbük Köyü'nde Ahmet öğretmen ile öğrencilerinin hayallerine kavuşma öyküsü izleyiciye sunuluyor.

Buldukları taşın çağlar öncesinden kalan bir fosil olduğunu öğrendikten sonra birer bilim aşığına dönüşen öğrencilere yeni bir sınıf hayal eden Ahmet öğretmenin bu arzusunu iç mimar Ayşe Senem Göral ve sanat yönetmeni Yelkan Korkutan gerçekleştiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal