Tom Cruise'un Rol Aldığı 'Top Gun: Maverick'e Corona Engeli

Dünya genelinde 1 milyondan fazla kişiyi etkileyen coronavirüs salgını nedeniyle sinema sektörü de durmuş durumda. Vizyonu ertelenen filmler arasına bugün de başrollerini Tom Cruise ile Kelly McGillis'in paylaştıkları Top Gun’ın devam halkası olan Top Gun: Maverick eklendi.

03.04.2020-10:40 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-10:36) Tom Cruise'un Rol Aldığı 'Top Gun: Maverick'e Corona Engeli
1986 tarihli, başrollerini Tom Cruise ile Kelly McGillis'in paylaştıkları Top Gun’ın devam halkası olan Top Gun: Maverick'in vizyon tarihi coronavirüs salgını nedeniyle ertelendi.

24 Haziran'da vizyona girmesi beklenen filmin yeni vizyon tarihi ise 23 Aralık 2020.

Joseph Kosinski'nin yönettiği, maliyeti 150 milyon doların üzerinde olan filmin gişe beklentisi yüksek olduğundan vizyon tarihi değişti. Tom Cruise, İlk filmden 30 yıl sonra Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell olarak tekrar hayranlarının karşısına çıkıyor.

Devam filminde Cruise, Top Gun mezunlarını özel bir görev için eğitmek üzere okula geri dönüyor. Val Kilmer, Maverick’in rakibi Iceman rolünü yeniden üstlenirken, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm ve Glen Powell kadroya yeni dahil olan isimler arasında.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal