Thor: Love and Thunder Filminin Hazırlıkları Sürüyor

Thor serisinin 4. devam filmi Thor: Love and Thunder'ın yönetmenliğini üstlenen Taika Waititi, sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparak serinin yeni filmi hakkında bilgiler verdi.

10.04.2020-16:49 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-16:45) Thor: Love and Thunder Filminin Hazırlıkları Sürüyor

Thor serisinin 4. devam filmi Thor: Love and Thunder'ın hazırlık aşaması sürüyor.

Filmin yönetmenliğini üstlenen Taika Waititi sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparak Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmlerinden biri olan Thor: Love and Thunder hakkında ipuçları verdi.

Canlı yayına Tessa Thompson ile birlikte katılan Waititi, evrene katılacak olan Tiek karakterini ve yeni Asgard'ı anlattı. Waititi'nin gösterdiği metinde ölen tüm kahramanların geri döndüğü ve bu kez diğerlerinden daha fazla intikam alınacağı sözler yer aldı.

Yönetmen, filmde Christian Bale'in ve Loki'nin görülecek olmasıyla ilgili ise ipucu vermedi. Christian Bale'in Beta Ray Bill olup olmayacağı konusuna ise "Buna nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. Dalga geçmek istemiyorum ve hiçbir şeyden açık vermek de istemiyorum. Filmde ona yer vermek harika olurdu, ama şu anda bilmiyorum. Havada asılı." dedi.

Thor: Love and Thunder filminde yer alacak isimler arasında Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Natalie Portman ve Christian Bale bulunuyor. T

hor serisinin 4. devam filmi Thor: Love and Thunder 29 Ekim 2021'de izleyici karşısında olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal