The Walking Dead, Paylaşımıyla Kim Kardashian ile Dalga Geçti

Dünyaca ünlü The Walking Dead (TWD) dizisi, Kim Kardashian’ın kendi günü hakkında yaptığı mesajı dalgaya aldı.

29.10.2020-16:03 - (Son Güncelleme: 29.10.2020-16:02) The Walking Dead, Paylaşımıyla Kim Kardashian ile Dalga Geçti

Amerikalı magazin yıldızı, 40. yaş gününü ailesi ve arkadaşlarıyla özel bir adada kutladı. Kardashian, gösterişli partiyi Twitter hesabından paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

'İki hafta boyunca herkesten çok sayıda sağlık taraması ve kendilerini tecrite almalarını istedikten sonra, yakın çevreme kısa bir an da olsa her şeyin normal olduğunu varsaydığımız özel bir ada gezisiyle sürpriz yaptım.'

Kardashian, paylaşımlarının en sonuncusunda bisiklet sürdüklerini, dans ettiklerini ve daha birçok şey yaptıklarını belirterek 'Birçok insan buna şu sıralar ulaşılamaz. Bu yüzden böyle zamanlarda hayatımın ne kadar ayrıcalıklı olduğunu alçakgönüllülükle hatırlıyorum' dedi.

Kardashian, söz konusu paylaşımlarından dolayı dalga geçilerek çok sayıda tepki alırken popüler zombi dizisi TWD de bu kervana katılanlar arasındaydı.

Dizi, Twitter’dan yaptığı paylaşımda Kim Kardashian’ın yakın çevresine sürpriz yaptığı hakkındaki sözlerini olduğu gibi alıp oyuncu kadrosunun bulunduğu bir fotoğraf paylaşımında bulundu.

Takipçilerin, bu göndermeyi hayli sevdiği görüldü. Hayranlardan birisi Kardashian'a yapılan şakanın çok güzel olduğunu belirtirken bir diğeri 'İğneleme kusursuz! Bunu çok sevdim' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal