The Batman Filmi Koronaya Takıldı

The Batman filminde korona engeli… Yapım şirketi Warner Bros, yapım ekibinden bir kişinin corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından The Batman filminin çekimlerini geçici olarak durdurdu.

04.09.2020-10:00 - (Son Güncelleme: 04.09.2020-09:57) The Batman Filmi Koronaya Takıldı

Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna oturduğu Robert Pattinson'ın Batman karakterine hayat verdiği The Batman filmi Corona virüs engeline takıldı. 

Elde edilen bilgiye göre, Warner Bros. yapım ekibinde bir kişinin Corona virüse yakalandı. Koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine The Batman film çekimlerinin geçici olarak durdurulmasına karar verildi.  

Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis ve Peter Sarsgaard gibi isimleri bir araya getiren filmin, 1 Ekim 2021’de vizyona girmesi bekleniyordu. 

Robert Pattinson Coronavirüse Yakalandı

The Batman filmi çekimlerinde önlem amaçlı yapılan testler sonucunda koronavirüse yakalanan kişinin ünlü oyuncu Robert Pattinson olduğu ortaya çıktı. Başrol oyuncusunun testinin pozitif çıkmasının ardından filmin çekimlerine ara verildiği bildirildi.

Ünlü oyuncuları bir araya getiren filmin 1 Ekim 2021 tarihinde vizyonda olması beklenirken, bu tarihte değişiklik olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal