Survivor Ne Zaman Başlayacak? Survivor 2021 Kadrosunda Kimler Olacak?

Son dönemin en çok izlenen programlarından olan Survivor’ın yeni sezonunda yer alacak isimler belli olmaya başladı. Peki Survivor 2021 ne zaman başlayacak? Survivor yeni sezon yarışmacıları kimler olacak? Survivor yeni sezon kadrosu arasında hangi tanıdık isimler yer alacak?

14.12.2020-12:21 - (Son Güncelleme: 25.12.2020-13:01) Survivor Ne Zaman Başlayacak? Survivor 2021 Kadrosunda Kimler Olacak?

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor’ın yeni sezonu için geri sayım başladı. TV8 kanalında yayınlanan Survivor yarışmasının yeni sezonunda kimlerin yer alacağı merak konusu oldu. Survivor 2021 kadrosu için ismi açıklanan ilk kişi Cemal Hünal oldu.

Issız Adam filmiyle ününe ün katan Cemal Hünal’dan sonraki isim ise Aşk-ı Memnu’nun Bülent’i Batuhan Karacakaya oldu. Ancak Karacakaya’nın Survivor yeni sezon yarışmacıları arasında olup olmayacağı belli değil.

Survivor 2021 ünlüler takımı için adı duyulan diğer kişiler arasında ise eski Survivor yarışmacısı Meryem Kasap, MasterChef yarışmacıları Uğur Kardeş ve Celal Sarıgül ile milli sporcu İbrahim Çolak yer alıyor. Ancak bu isimlerin Survivor 2021 yarışmacıları arasında bulunup bulunmayacağı henüz netleşmedi.

SURVİVOR 2021 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kadronun yavaş yavaş netleşmeye başladığı Survivor 2021’in ne zaman başlayacağı da merak konusu. Sosyal medyada ‘Survivor yeni sezon ne zaman başlayacak?’ sorusu sıkça sorulmaya başlandı. Özellikle pandemi döneminde vatandaşları ekran başına kilitleyen Survivor yarışmasının, yayın tarihi belli oldu. Survivor, 'Ünlüler ve Gönüller' formatıyla, 9 Ocak Cumartesi günü saat 20.00'da yayınlanacak. 

OKAN KURT SURVİVOR 2021'DE YER ALMAYACAK

Survivor 2021 yarışmacıları arasında olması beklenen Okan Kurt için ada yolları kapandı. Okan Kurt’un eşi Demet Akalın, kızları Hira istemediği için Okan Kurt’un yarışmaya katılamayacağını açıkladı. Akalın, Acun Ilıcalı’nın kendisini aradığını ancak babası Surivor’a katılırsa Hira’nın bir daha onunla konuşmayacağını söylediği için teklife sıcak bakmadığını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal