Sürükleyici Bir Polisiye Film: La Corazonada

Netflix’te sinemaseverlerle buluşan ve izleyiciyi adeta ekranlara kilitleyen “La Corazonada” filmine dair izlenimlerimizi Haber365 okurlarıyla paylaşıyoruz.

29.05.2020-15:11 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-15:08) Sürükleyici Bir Polisiye Film: La Corazonada

Haber 365 (Kültür-Sanat Servisi) Luisana Lopilato, Joaquín Furriel, Rafael Ferro’nun rol aldığı gerilim ve suç temalı La Corazonada, Perdida’daki hikayenin öncesini konu ediyor.

Suç ve kovalamaca dolu 2018 yapımı filmin yönetmenliğini Alejandro Montiel üstleniyor. Senaryosu bir hayli başarılı olan yapımda iz peşine düşmüş polisleri, katilleri ve cesetleri görüyoruz.

Perdida filmindeki aynı karakterlerin rol aldığı yapımda polis memuru Pipa, bir yandan ilk kez büyük bir vakada çalışırken diğer yandan katil zanlısı patronu hakkında bir soruşturma yürütür.

Sürükleyici bir romandan sinemaya uyarlanan Arjantin yapımı La Corazonada’da heyecan ve gerilim sürekli devam ediyor.

Polislerin yaşadığı psikolojik baskı ve korkuların da gözler önüne serildiği yapım, polisiye türü film ve dizi meraklıları tarafından soluksuz izlenecek nitelikte…

İlk film Perdida’ya göre kurgusu daha başarılı olan yapım, oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Psikolojik unsurların da yoğun olarak verildiği filmde, ana fikir: “Masumiyeti ispat edilene kadar herkes suçludur.”

Bu filmi izleyip beğenenlerin Perdida filmini de izlemesini tavsiye ediyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal