Sundance Film Festivali Farklı Şehirlerde Olacak

Sundance Film Festivali, 2021 yılında yalnızca Utah'ta gerçekleştirilmeyecek. Festival, Amerika'daki farklı şehirlere doğru genişletilecek.

30.06.2020-17:14 - (Son Güncelleme: 30.06.2020-17:12) Sundance Film Festivali Farklı Şehirlerde Olacak
Amerikan bağımsız sinemasının en önemli destekçisi olan ve Hollywood film endüstrisi ve onun Oscar temelli üretim şemasına alternatif getirme amacındaki Sundance Film Festivali sınırını genişletiyor.

Usta oyuncu Robert Redford'dan ilhamını alarak kurulan Sundance Film Festivali, Amerika'nın çeşitli şehirlerinde de gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Festival başkanı Tabitha Jackson'ın yaptığı açıklamaya göre, festival 2021 yılında yalnızca Utah'ta gerçekleştirilmeyecek. Festival, Amerika'daki farklı şehirlere doğru genişletilecek.

Son olarak geçtiğimiz ocak ayının sonunda Amerika'nın Utah eyaletinin Park City şehrinde gerçekleştirilen gerçekleştirilen Sundance Film Festivali,her yıl onlarca bağımsız sinema filmlerini ve sanatçıları konuk ediyor.

Yetkililer, şimdiden New York, Los Angeles, Detroit, Atlanta gibi şehirlerdeki sinemalarla görüşürken festivalin gelecek yılki hedefi, Amerika'nın farklı şehirlerindeki izleyicilere ulaşabilmek.

Ayrıca Sundance Film Festivali sanala da dönüştürülecek. Evden de izleyicilerin ulaşabilmesi sağlanacak. Online festival yalnızca film gösterimleri ile sınırlı olmayacak. Ayrıca farklı etkinliklerin de gerçekleştirilmesi düşünülüyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal