Sonsuz Aşk Filmi Nerede Çekildi?

Sonsuz Aşk nerede çekildi? Sonsuz Aşk filminin konusu nedir? Sonsuz Aşk, TAFF Pictures yapımcılığında çekilen Türk yapımı bir romantik sinema filmidir.

16.07.2020-16:13 - (Son Güncelleme: 21.04.2021-12:18) Sonsuz Aşk Filmi Nerede Çekildi?

Hiç beklenmedik bir anda normalde birbiriyle alakası olmayan iki kişinin karşılaşmasını ve aralarında oluşan aşk ilişkisini anlatan Sonsuz Aşk 6,1 IMDb puanına sahiptir.

Müzikleri ile de dikkatleri üzerine çeken ve beğenilen filmin sahnelerinde Jehan Barbur, Cem Adrian gibi başarılı müzisyenlerin şarkıları kullanılmış.

Romantik film sevenlerin vazgeçilmezleri arasına giren sonsuz aşk filmi İspanya’da en çok izlenen yapım olma başarısını elde etmiştir. İspanya’da ki Antena 3 kanalında gösterilmiştir.

24 Mart 2017 tarihinde vizyona giren filmi ilk 3 günü içerisinde 124 bin 737 kişi izlemiştir. Filmden 1 milyon 555 bin 681 Türk lirası hasılat elde edilmiştir. Sonsuz Aşk filmi yayınlandı hafta haftanın en çok izlenen kelime olarak hafızalara kazınmıştır. Oyuncu kadrosu ve çekimlere başlanacağı açıklandıktan sonra özellikle başrol oyuncularının hayranların izlemek için gün saydığı film meraklılarını hayal kırıklığına uğramış ve güzel bir başarı elde etmiştir.

SONSUZ AŞK FİLMİNİN KONUSU

Sonsuz Aşk filminin konusu ana karakteri olan Can ve Zeynep karakterlerinin etrafında şekilleniyor. Zeynep kardeşiyle bir düzen kurmuş, küçük şeylerle mutlu olabilmeyi başaran, sade ve mutlu bir hayatı olan bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Can ise genç yaşta profesör olmuş işine bağlı bir cerrah karakteri ile ekranda yer almış. Can ve Zeynep ilk bakışta birbirlerine uygun değilmiş gibi görünseler de kendilerini bir aşk ilişkisinin içinde bulurlar. Bu aşk ilişkisi ile birlikte karşılarına aşılması zor engeller çıkar. İzlediğimiz bu Sonsuz Aşk filmi ön yargıları kırmayı ve aşk için yapılan fedakarlıkları ekrana yansıtarak hafızalarımızda yer ediniyor.

Filmler aşklardan birisi olan Zeynep rolünde Fahriye Evcen'i, Zeynep'e âşık olan cerrah Can rolünde ise Murat Yıldırım'ı görüyoruz. Başrollerini Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım'ın üstlendiği Sonsuz Aşk filminde ikiliye Tufan rolünde Fatih Al, Bade rolünde Filiz Ahmet, Gülgün rolünde Didem İnselel, Hamdi rolünde Ege Aydan, Berrin rolünde Zeynep Özder, Elif rolünde Nazlı Pınar Kaya, uzman doktor rolünde Ercan Ertan ve Engin Arda, Can’ın şoförü rolünde Fatih Doğan, Can’ın asistanı rolünde Derya Bilginer, Meltem rolünde Ayla Akay ve Güler teyze rolünde Yurtşen Fidan eşlik ediyor.

SONSUZ AŞK FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ

Sonsuz aşk filmi nerede çekildi: izleyicilerine beklenmedik bir aşk hikayesi sunan başrollerinde Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım'ın bulunduğu Sonsuz Aşk filminin çekimleri İstanbul’da ve Cunda Adası’nda yapılmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal