Son Cadı Avcısı'na Devam Filmi Geliyor

Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Son Cadı Avcısı filminin devamı geliyor. Devam filminin hakları ilk filmde olduğu gibi Lionsgate'te olacak.

11.03.2020-15:43 - (Son Güncelleme: 11.03.2020-15:39) Son Cadı Avcısı'na Devam Filmi Geliyor
Fast & Furious 9 filminin hazırlıklarını sürdüren yıldız oyuncu Vin Diesel'ın yaptığı açıklamaya göre Son Cadı Avcısı filminin devamı geliyor.

90 milyon dolarlık bütçesine karşılık olarak Amerika'da 27 milyon dolar; dünya çapında ise 147 milyon dolar kazanarak gişede son derece başarısız olan Son Cadı Avcısı'nın devam filminin hakları ilk filmde olduğu gibi Lionsgate'te olacak.

Son Cadı Avcısı'nın vizyona girmesinin ardından geçen 4 yıla rağmen Diesel'ın aklında devam filminin başrolünü ve yapımcılığını üstlenme fikri var. Diesel yaptığı açıklamada "Lionsgate gelecek film için senarist ile anlaştıklarını söylüyor. Bu iyi bir şey. Bu yeni olan bir şey bu arada. Ama Last Witch Hunter'dan bahsetmeniz komik. Çünkü Lionsgate ile görüşüyorum ve The Last Witch Hunter devam filmi yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran ve yönetmen koltuğuna Breck Eisner'ın oturduğu orijinal filmin konusu ise şöyleydi: Cesur bir cadı avcısı olan Kaulder, Kraliçe Cadı ve takipçilerini öldürmeyi başarır. Ancak Kraliçe ölümünden hemen önce Kaulder'i ölümsüzlükle lanetlemiş, karısı ve çocuklarını da ebediyen ondan ayırmıştır. Türünün kalan tek örneği olan Kaulder yüzyıllarını cadı avlayarak geçirir. Kraliçe Cadı habersizce dirilip intikam için katilinin peşine düşene kadar her şey yolundadır. Kraliçe, Kaulder'in peşine düştüğünde ise insan ırkının kaderini tayin edecek olan bir savaş başlayacaktır.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal