Son 10 Yılın En İyi Romantik Filmleri

Sinemaseverler için izleyebilecekleri son 10 yılın en iyi romantik filmlerini listeledik.

27.05.2020-14:18 - (Son Güncelleme: 27.05.2020-14:10) Son 10 Yılın En İyi Romantik Filmleri

Bazıları sadece romantik film izlemeyi sever, bazıları ise aşka inancı olmadığından bu filmleri saçma bulur, olabildiğince uzak durur hatta nefret eder. Biz de aşka inancı olmayanların bile kilitlenip izleyeceği son 10 yılın en iyi romantik filmlerini sizler için listeledik. İşte o filmler…

 YERYÜZÜNDEKİ SON AŞK (2011)

Eva Green ve Ewan McGregor'ın başrolleri paylaştığı film, ilişkilerde bağlanma sorunu yaşayan şef Michael ve özel hayatına kimseyi sokmayan doktor Susan’ın ölümcül bir salgında yaşadıkları aşk hikayesine odaklanıyor.

ÖLÜMSÜZ AŞK (2015)

Yönetmenliğini Lee Toland Krieger'in üstlendiği filmde, bir çağ değişiminde doğan ve geçirdiği bir kaza sonucu hiç yaşlanmamakla ödüllendirilen Adaline Bowman, herkesten uzak izole bir hayat sürer. Ta ki karizmatik Ellis Jones ile tanışana kadar…  Adaline, genç adamla tanıştıktan sonra tüm hayatını değiştirecek bir karar verir.

BENİ UNUTMA (2010)

Robert Pattinson'ın başrolde yer aldığı film, New York'ta yaşayan ve bir trajedinin tüm aileyi dağıtmasıyla babasına karşı isyan bayrağını çeken Tyler adındaki gencin hiç aklında yokken Ally adında bir genç kıza gönlünü kaptırmasını ve bu aşkla beraber mutluluğu ve hayatındaki anlamı keşfetmesini konu alıyor.

AŞK VE KÜLLER (2010) | IMDB 7.4

Genç yönetmen Derek Cianfrance'ın üzerinde uzun süre çalıştığı filmde, boşanma sürecinde olan Derek ve Cindy çiftinin aşk hikayesi anlatılıyor. Hayatlarının bu trajik sürecinde çift, gençlik yıllarına ve birbirlerine aşık oldukları zamanları hatırlamaya çalışırlar.

AYNI YILDIZIN ALTINDA (2014)

Josh Boone'nın yönettiği filmde üç yıldır tiroid kanseriyle boğuşan 16 yaşındaki Hazel bir terapi seansı esnasında beyin tümörüyle savaşmış ve bu yolda bir bacağını kaybetmiş Augustus isimli bir gençle tanışır. İkili birlikte zaman geçirdikçe birbirlerine aşık olurlar ve ikilinin macerası burada başlar.

ZAMANDA AŞK (2013)

Yönetmenliğini ve senaristliğini Richard Curtis'in üstlendiği filmde, Tim Lake ve ailesindeki tüm erkekler zamanda seyahat etme yeteneğine sahiptir. Geçmişindeki utanç verici anlara gidip olayları değiştirmeye başlayan Tim, Londra'ya taşınıp Mary adında bir genç kadına aşık olur. Tim, herkesten gizlediği yeteneğini ilişkilerine de yeni bir 'boyut' getirmesi için kullanmaya başlar ve bu sayede her adımı hatasız atlatmayı planlar.

 AŞK (2013)

Spike Jonze'un yönettiği filmde karısından boşandıktan sonra bir apartman dairesinde tek başına yaşamaya başlayan Theodore Twombly, bir gün reklamlarda gördüğü bir yazılımın işine yarayacağını düşünerek satın alır. Samantha isimli bir sanal zeka uygulaması sunan yazılım Theodore'un aklını karıştırarak ufkunu açacak sorular sormaya başlar. Yazılım sayesinde içinde bulunduğu yalnızlıktan kurtulan Theodore, Samantha'ya karşı ilginç hisler beslemeye başlayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal