Sinemalar Geri Dönüşü Olmayan Bir Yolda

Başarılı yönetmen Patty Jenkins, senenin en önemli yapımlarının sürekli ertelenmesi ve sinema salonlarının tam olarak açılamaması hakkında açıklamalarda bulundu.

13.10.2020-09:43 - (Son Güncelleme: 13.10.2020-09:41) Sinemalar Geri Dönüşü Olmayan Bir Yolda

Wonder Woman filmlerinin başarılı yönetmeni Patty Jenkins, sinema sektörün ertelenmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Wonder Woman 1984'ün vizyon tarihi dört kere değişti.

İlk vizyon tarihi 5 Haziran 2020 iken 14 Ağustos, 2 Ekim ve son olarak 25 Aralık tarihi takvimlerde işaretlendi. Ancak bu tarihin de bir kesinliği bulunmuyor.

Öte yandan Hollywood'un ünlü yönetmenleri, Amerika hükümetini sinema salonlarına yardım edilmesi için harekete geçirmeye çalışıyor. Yönetmen Patty Jenkins, bu konuda şu açıklamalarda bulundu:

'Eğer tamamen kapatılırlarsa bunun geri dönüşü olmaz. Sinema salonlarını sonsuza kadar kaybedebiliriz. Aynı şey eğer ki kar edilebilir hale getirilmezse müzik endüstrisinde de olabilir. Bence hiçbirimiz çocuklarımızı film izlemek için oturma odasına götürmek istemiyoruzdur ya da buluşmalar için bir mekanın kalmamasını istemiyoruzdur.'

Yalnızca Amerika değil, tüm dünyada durum benzer şekilde. Filmler vizyona girse de beklentilerin oldukça altında bir seyir izliyor. Sinemaların hareketlenmesi için kampanyalar düzenleniyor. Ancak aynı durum diğer eğlence ve sanat sektörüne ait mekanlarda geçerli değil.

Patty Jenkins'in yönetmeni olduğu Wonder Woman 1984, ülkemizdeki izleyicileriyle tüm dünyayla birlikte 25 Aralık 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal