Simpsonlar Geleceği Nasıl Biliyor?

Dünya tarihinin en uzun soluklu çizgi dizisi olan Simpsonlar, geleceği bilen dizi olarak bilinmektedir. Özellikle son yıllarda gerçekleşen olaylar daha ortada yokken Simpsonlar dizisinde gösterilmesi merak uyandırmıştı. Peki Simpsonlar geleceği nasıl biliyor? Simpsonlar geleceği nasıl tahmin ediyor?

28.01.2021-12:09 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-12:09) Simpsonlar Geleceği Nasıl Biliyor?

1989 yılında yayınlanmaya başlanan ve son yılların en çok merak edilen konusu haline gelen Simpsonlar, dizide yaptıkları kehanetlerle biliniyor.

Uzun yıllardan beri yayınlanan Simpsonlar için dünyadaki pek çok konuya ilişkin olayları önceden tahmin etmesi komplo teorilerini gündeme getirmişti.

Simpsonlar nasıl her şeyi biliyor? Simpsonlar geleceği nasıl tahmin ediyor? Simpsonlar her şeyi nasıl biliyor? İşte bu soruların cevabı...

SIMPSONLAR GELECEĞİ NASIL BİLİYOR?

Amerikan yapımı olan ve yayın hayatına 1989 başlayan Simpsonlar, günümüzde de devam eden yapımlardan. Uzun zamandır hayatımızda olan animasyon dizisi; siyaset, spor, müzik, ölümler, kazalar gibi dünya tarihini değiştirecek pek çok olayı önceden göstermesiyle biliniyor.

Konuyla ilgili birçok teori oluşturulsa da beraberinde mantıksal açıklamalar da yapıldı. Yazar Willam Irwin'in Simpsonlar ve Felsefe kitabındaki araştırmalarında bu durumun yazar ekibinin yüksek donanımlı olmasına bağlanmıştı.

SIMPSONLAR GELECEĞİ BİLİYOR MU?

31 yıldır yayın hayatına devam eden dizinin yazar ekibi çoğunlukla Harvard mezunu olarak biliniyor. Yazar  Willam Irwin'e göre dünyanın en zeki insanları olan yazar ekibi, dünya gündemini okuyarak öngörülerde bulunuyorlar.

Bunun yanı sıra 31 senedir devam eden ve sayısız bölüm çekilen dizinin, binlerce tahmini içinden birkaçının tutması da şaşırtıcı bir durum değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal