Şarkıcı Kibariye'yi Minik Serçe Kurtardı!

Her unutulmaz parçanın altında imzası bulunan ünlü sanatçı Sezen Aksu’dan sevenlerini havaya uçuracak bir haber geldi. Kibariye, minik serçe ile düet yapacağını büyük bir coşkuyla duyurdu…

01.09.2020-11:04 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-12:05) Şarkıcı Kibariye'yi Minik Serçe Kurtardı!

Şarkılarıyla yediden yetmişe her kişinin gönlüne taht kuran, yazdığı sözlerle en anlamlı şarkıların altına imzasını atan başarılı müzisyen Sezen Aksu’dan güzel haber geldi. Usta şarkıcı Kibariye öyle bir haber duyurdu ki, herkes bu haberi ayakta alkışladı. 

KİBARİYE SEZEN AKSU’YLA HABERİNİ DUYURDU

Adı en son dolandırıcılık iddialarına karışan Kibariye’den bomba bir haber geldi. Hakkında çıkan iddiaları verdiği haberle unutturan şarkıcı güzel projelere başlayacağının sinyalini verdi. Yeni Gazino’da sahne alan ünlü sanatçı Kibariye, sevenleriyle şarkılarını seslendirdi. Kibariye hayranlarına öyle bir haber verdi ki, Gazino’da sanatçıyı dinlemeye gelen hayranları mutluluktan havalara uçtu. Şarkıcı Kibariye, sevenlerine ünlü müzisyen Sezen Aksu ile düet yapacağının haberini verdi. Yeni bir şarkı hazırlığında olduğunu söyleyen sanatçı da bu parçayı da tüm aşk şarkılarının altında imzası olan Sezen Aksu ile seslendirmek istediğini söyledi. Kibariye sözlerine; “Daha önce Tarkan'la bir düet yapmıştık ve çok beğenilmişti. Sezen ile yüz yüze de konuştuk. İnşallah en kısa zamanda birlikte bomba bir şarkı yapacağız” diyerek sonlandırdı.

kibariye

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal