Sevgili Geçmiş Nerede Çekildi?

Sevgili Geçmiş, Türk yapımı bir dram dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Süreç Film imzalı dizinin ilk bölümü 25 Ekim 2019 tarihinde yayınlanmıştır. 13 Aralık 2019 tarihinde ise final bölümü yayınlanarak dizi sona ermiştir.

16.07.2020-16:00 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-15:54) Sevgili Geçmiş Nerede Çekildi?

Dram türündeki dizinin senaryosunu Funda Alp kaleme almıştır. Sevgili Geçmiş dizisinin yönetmenliğini Aydın Bulut üstlenmiştir. Dizinin bestecisi Batuhan Fırat olmuş. Dizinin yapımcılığını İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu üstlenmiştir.

Dizi toplamı 1 sezon 8 bölüm sürmüştür. Star TV kanalında yayınlanan dizinin bölümlerinin gösterim süresi ortalama olarak 120 dakikadır.

Sevgili Geçmiş dizisinden başrollerde Emre Kınay ve Ece Uslu seyircinin gözlerini dizinin üzerine çekiyor. Sadece 8 sezon yayınlandıktan sonra sona eren dizinin final yapma sebebinin istenilen reyting sonuçlarının alınamaması olduğu düşünülmektedir. Dizinin final yapacağını takipçileri ile Her bitiş yeni bir başlangıç açıklamasını kullanarak başarılı oyuncu ve dizinin başrolü Ece Uslu paylaşmıştır.

SEVGİLİ GEÇMİŞ DİZİSİNİN KONUSU

Sevgili Geçmiş dizisinin konusu birbirinden habersiz büyümüş 3 kız kardeşin gizemli bir mektup almaları ile başlar. Mektubu aldıktan sonra üç kız kardeş içlerinden bir tanesinin düğününde bir araya gelirler. Kardeşlerden bir tanesi müzisyen, bir tanesi doktor, bir tanesi ise üzüm bağları sahibidir. Katıldıkları düğünde kardeşler için beklenmedik olaylar gerçekleşir. Üç kız kardeş düğün gecesinden sonra Ege'de bir kasaba olan Güneşli Bahçe’de birlikte yaşamaya mecbur kalırlar. İlk başta mecbur kalsalar da bu deneyim onlara aralarındaki kardeşliği ve arkadaşlığı keşfetme şansı verir. Üç kardeş birlikte karşılarına çıkan engellerle mücadele ederler. Birlikte geçmişlere doğru bir yolculuğa çıkar olur ve anneleri Cahide'yi bulmaya karar verirler. Fakat 3 kız kardeşin geçmişe yaptıkları yolculukta öğrendikleri gerçekler onları mutlu etmeyecektir.

Ece uslu ve Emre Kınay'ın başrollerini üstlendiği dizide ikiliye Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Elifcan Ongurlar, Melis Sezen, Özge Özacar, Burak Yamantürk, Burak Çelik, Melih Selçuk, Renan Bilek, Hülya Duyar ve Çiçek Acar eşlik ediyor. Dizide Ece Uslu’yu Cahide Esen Karalar rolünde, Emre Kınay’ı ise Cemal Karalar rolünde görüyoruz.

SEVGİLİ GEÇMİŞ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Sevgili Geçmiş dizisinin çekimleri İzmir'de yapılmıştır. Sevgili Geçmiş dizisi nerede çekildi: dizinin büyük bölümü İzmir'in Urla ilçesinde çekilmiştir. Dizide geçen Güneşli Bahçe kasabası Urla'da bulunmaktadır. Güneşli Bahçe kasabasının asıl ismi Kuşçular Köyü’dür. Çekilen bazı sahneler için Karaburun, Çeşme ve Konak ilçeleri tercih edilmiştir.  Dizide görüntülenen havuzlu villa İzmir Konak’ta bulunmaktadır. Sahil kıyısı çekimleri için Karaburun ve Foça yolu kullanılmış. Dizide görüntülenen gün batımı sahnesi ise Karşıyaka'da çekilmiş. Hatta sahnede belediyenin nikah sarayını da görebiliyoruz. Dizide gördüğümüz manzaralı yol Urla iskelesine giden Mithatpaşa Caddesi. Deniz manzaralı uçurum sahnesinin çekildiği yer ise Karaburun’da bulunan Tuzla Koyu virajıdır. Dizideki İpek ve Tekin'in düğünü Konak ilçesinde yapılmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal