Sevenleri, Ölüm Yıl Dönümünde 'Ara Güler için Fotoğraf Çek'tirdi!

Dünyaca ünlü foto muhabir Ara Güler'in ölümünün birinci yılında "Ara Güler için Fotoğraf Çek" etkinliği gerçekleşti.

17.10.2019-15:50 - (Son Güncelleme: 17.10.2019-15:28)

Dünyaca ünlü foto muhabir Ara Güler'in ölümünün birinci yılında "Ara Güler için Fotoğraf Çek" etkinliği gerçekleşti.

Beyoğlu Belediyesi ev sahipliğinde İstiklal Caddesi'nde yapılan etkinlikte, vatandaşlar Ara Güler'in fotoğraflarının önünde fotoğraf çektirdi ve ardından fotoğraf karelerini anı olarak aldı.

Etkinliğe ziyaretçi olarak katılan Fatma Hoşgör, kızıyla beraber Ara Güler'in fotoğrafının önünde poz vermekten mutluluk duyduğunu söyledi. Hoşgör, "Çok güzel bir duygu. Belgeselini izlerken de çok duygulanmıştım. Ara sıra Taksim'e gelip bu havayı biz de yaşamak istiyorduk. Böyle bir etkinliği de kaçırmak istemedik, biz de olmak istedik." diye konuştu.

Bir diğer ziyaretçi Emine Gün, "Ara Güler ünlü bir fotoğrafçı. Burada olmaktan çok mutluyum. Çok güzel bir etkinlik. Onun fotoğrafının önünde gülümsedim. Fotoğraf baskımı aldım ve ömür boyunca anı olarak saklayacağım." dedi.

Beyoğlu Belediyesi tarafından 20 Ekim Pazar Günü Ara Güler için anma programı organize edilecek. Üç Horan Ermeni Kilisesi'nde yapılması planlanan töreninin ardından, Ara Güler'in adını alan, Ara Kafe'nin yer aldığı sokakta sanatçının fotoğraflarından oluşan bir sergi düzenlenecek. Açılışın ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İlber Ortaylı, Coşkun Aral'ın da katılacağı bir de sohbet yapılacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal