Sermiyan Midnight Tek Kişilik Gösterisi

Sermiyan Midyat'ın tek kişilik stand-up gösterisi Sermiyan Midnight, 3. sezonunu oynuyor. Sermiyan Midnight oyunu nedir? Detaylar haberimizde...

14.01.2019-15:31 - (Son Güncelleme: 14.01.2019-15:21) Sermiyan Midnight Tek Kişilik Gösterisi

Stand-up şovları bir dönem yalnızca Cem Yılmaz'la biliniyordu. Şanslıyız, Cem Yılmaz sinemaya ağırlık verince bu algı da yerle bir oldu. Fakat bir türlü Cem Yılmaz'ın 'boşluğunu dolduracak' bir kişi çıkmıyor.

"Cem Yılmaz kadar güldürmüyor" deniyor. Haklıyız. Çünkü Cem Yılmaz başka bir düzeyde...

Sermiyat Midyat da bir zamandır stand-up gösterisiyle karşımıza çıkan kişilerden. Tek kişilik gösterisi 'Sermiyan Midnight' şaka maka 3. sezonuna giriyor.

Sermiyan Midyat'ın tek kişilik şovuna "Sermiyan Midnight" ismini uygun görmesini "Fakat niçin İngilizce sözcük kullanmış ki?" diye yadırgamıyorum, derdim başka.

(İngilizce bilmeyenler için ifade edelim, Midnight demek 'Gece yarısı' manasına geliyor...)

"Niçin başlık seçimlerinde sözcük oyunları yaparak yaratıcı olduğumuzu kanıtlamaya çalışıyoruz?" bölümündeyim daha çok. Evet, komik. Fakat, düşündürmeyen bir başlık. Düşündürmeden güldürüyor.

'Ersoy' soyadlı biri kilo aldığı zaman o habere 'Yersoy' başlığı atmak derece güldürüyor en fazla...

Kelime oyunlarından mizah yapmanın modası geçmedi mi yahu? Aşırı 90'lar gibi değil mi? Ön yargı beslemeyelim de ne yapalım?

Sermiyan Midyat'ın tek kişilik stand-up şovunu iki sezondur merak etmeme karşın görme olanağım olamadı.

Objektif bakalım, muhtemelen bu sözcük oyunlarına karşı ön yargımdan, hatta fobimden ötürü mesafeli yaklaştım. Ve bu hususta o kadar da tek başıma olduğumu düşünmüyorum.

Neticede Midyat kötü bir oyuncu değil. Diliyorum ki gerçekten ismi gibi kolay bir mizah taşımıyordur. Ve dilerim gerçekten komiktir.

Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal