Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl 'İstanbul Yeditepe Konserleri'nde

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın düzenlediği İstanbul Yeditepe Konserleri devam ediyor. Sanatçı Serdar Ortaç ve şarkıcı Sinan Akçıl etkinlik kapsamında müzikseverlerle buluştu.

18.06.2020-11:20 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-11:17) Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl 'İstanbul Yeditepe Konserleri'nde

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın düzenlediği İstanbul Yeditepe Konserleri tüm hızıyla devam ediyor.

Etkinliğin yedinci gününde sevilen sanatçı Serdar Ortaç ve şarkıcı Sinan Akçıl sahne aldı.

Saat 21.00'de başlayan konserde ilk olarak şarkıcı Sinan Akçıl müzikseverlerle buluştu.

Cumhurbaşkanlığı ve İletişim Başkanlığı YouTube kanalında konserler için Cumhurbaşkanlığı’na teşekkürlerini sunan Akçıl, ekranları başında kendisini izleyenlere de sevgilerini sundu.

Sinan Akçıl konserinde hayranlarına bir de sürpriz yaptı. Etkinlikte sürpriz sanatçı olarak Sibel Can’ı sahneye davet eden Akçıl, Sibel Can ile "Arada Sırada" adlı parçayı icra etti.

25 SENELİK ŞARKILARINI SESLENDİRDİ

Şarkıcı Sinan Akçıl'ın ardından Türk pop müziğinin sevilen ismi Serdar Ortaç müzikseverlerle buluştu.

Konserde 25 senelik şarkıları seslendireceğini belirten Ortaç, muhteşem bir organizasyon olan konserlerin izleyiciyle buluşacağını ifade etti.

Sibel Can ile birlikte şarkı da söyleyen Ortaç, böyle bir organizasyonu düzenleyen Cumhurbaşkanlığı’na teşekkür ederek bu zor günlerin geçeceğini belirtti.

Konserler, Muazzez Ersoy-Zekai Tunca, Özhan Eren-Orhan Hakalmaz-Ceyhun Çelikten, Ebru Yaşar-Bülent Serttaş, Selami Şahin-Nükhet Duru, Hande Yener-Kutsi, Murat Dalkılıç-Gökhan Tepe, Yavuz Bingöl-Hilal Özdemir, Fatih Kısaparmak-Gülay, Zerrin Özer-Ümit Sayın, Melihat Gülses-Sami Özer, Uğur Işılak-Şükriye Tutkun, Mustafa Keser-Burcu Güneş, Özdemir Erdoğan-Emre Altuğ, Metin Şentürk-Derya Uluğ, Murat Kekilli-Merve Özbey, Berkay ve Bengü ile devam edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal