Şehr-i Dilara Türk Müziği Topluluğu'nun Ramazan Konserleri Sona Erdi

Kastamonu'da Şehr-i Dilara Türk Müziği Topluluğu'nun sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan ramazan konserleri sona erdi.

23.05.2020-09:54 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-09:52) Şehr-i Dilara Türk Müziği Topluluğu'nun Ramazan Konserleri Sona Erdi

Kastamonu Belediyesi tarafından Aktekke Konağı'nda, ramazan ayı boyunca her cuma akşamı organize edilen konserlerde topluluk üyelerince eserler seslendirildi.

Ramazan ayının ilk haftası başlayan ve belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan 4 konser, müzikseverlerden tam not aldı.

Konserlerle ilgili konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, "Konserler gayet güzeldi. Yurdun hemen hemen yer yerinden çok sayıda beğeni ve teşekkür aldık. Dinleyenler 'Bu ramazanda memleket havasını sayenizde evde hissettik.' dediler. Her canlı performansı hemen hemen 20-25 bin kişi izledi. Daha sonra izleyenlerle birlikte bu sayı 100 bini geçti." dedi.

Sanata desteklerinin devam edeceğini belirten Vidinlioğlu, "Coronavirüslü günlerde, evden çıkmadığımız günlerde hem memleketteki insanlarımıza hem de gurbetteki vatandaşlarımıza güzel anlar yaşatan Şehr-i Dilara Türk Müziği Topluluğu'na teşekkür ediyorum. Bayram sonu da inşallah bu tarz faaliyetlerimiz devam edecek." diye konuştu.

Müzik topluluğunun kurucusu Güray Soğancı ise "Konserleri çok keyifli ve mutluluk verici şekilde tamamladık. Bundan sonraki süreçte de bu günleri atlatıp salonlarda seyircilerimizle buluşup konserlerimizi vermek istiyoruz." ifadesini kullandı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal