Samsun Devlet Opera ve Balesi'nden Konser: Sahnede Hayat Var

Samsun Devlet Opera ve Balesi sezonun son konserini 18 Temmuz 2020 Cumartesi akşamı saat 21.00’de verecek.

10.07.2020-10:32 - (Son Güncelleme: 10.07.2020-11:19) Samsun Devlet Opera ve Balesi'nden Konser: Sahnede Hayat Var

Coronavirüs pandemisi nedeniyle etkinliklerine ara veren Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB) sezonun son konserini verecek.

18 Temmuz akşamı, “Sahnede Hayat Var” opera/bale kolaj konseri, sosyal mesafe kurallarına uygun yapılacak.

Sahnelere uzun bir süre ara veren SAMDOB, 4 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirdiği “Sahnede Hayat Var” opera/bale kolaj konserinin büyük ilgi görmesi nedeniyle 18 Temmuz 2020 Cumartesi akşamı saat 21.00’de bu gösterisini tekrar sahneleyecek.

Samsun Devlet Opera ve Balesi'nin ön bahçesinde bulunan Açık Hava Sahnesi'nde koltuklar Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yayınladığı “Kültür ve Sanat Tesislerinde Kontrollü Normalleşme Süreci” konulu genelgeye uygun şekilde yeniden düzenlendi.

Binanın düzenli olarak içi ve dışı dezenfekte ediliyor, seyircilere mümkün olan en hijyenik ortam sunuluyor. Konser için sosyal mesafe şartlarına göre yeniden düzenlenen Açık Hava Sahnesi, bir buçuk metre arayla sadece 55 kişinin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Normalleşme sürecinin adım adım gerçekleştirildiği Türkiye’de fiziksel mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilecek “Sahnede Hayat Var” Opera/Bale kolaj konseri, 18 Temmuz Cumartesi akşamı, saat 21.00’da Samsun Devlet Opera ve Balesi bahçesinde yer alan Açık Hava Sahnesinde, sınırlı sayıda ücretsiz davetiye alınımıyla gerçekleştirilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal