Sakaryalı Yazarlar Sakaryalı Öğrencilerle Buluştu

Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi ve Adapazarı Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Yazarlar Okullar'da etkinliğinde TYB Sakarya Şubesine mensup 23 şair ve yazar şehrin 15'i lise 8'i ortaokul toplam 23 okulunda öğrencilerle bir araya geldi.

07.05.2019-23:24 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-23:15)

Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi ve Adapazarı Kaymakamlığı  tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Yazarlar Okullar'da etkinliğinde TYB Sakarya Şubesine mensup 23 şair ve yazar şehrin 15'i lise 8'i ortaokul toplam 23 okulunda öğrencilerle bir araya geldi.

MÜTEVAZI BİR EDEBİYAT ŞÖLENİ  

Adapazarı Kaymakamlığının 23 yazarın kitaplarından 25'er adet temin edip yazarların geleceği okullardaki öğrencilere on gün öncesinden dağıtarak okuttuğu kitapların yazarlarıyla karşılaşan öğrenciler için de 'Yazar Okullarda' Projesinin mütevazı bir edebiyat şölenine dönüştüğü öğrenildi.

BU TARZ PROJELER YAYGINLAŞTIRILMALI  

Projeye katılan TYB Sakarya mensubu 23 yazar ise öğrencilerin kitap ve kendilerine büyük ilgi ve yakın gösterdiklerini ifade ederek benzeri çalışmaların Türkiye genelinde yaygınlaştırılması gerektiğini söylediler. 

Son Dakika Kültür - Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal